Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 8 november 2017

Halloween hemma 2017


Så var det över för i år. Faktiskt redan för en vecka sedan. Dagen efter den sk "riktiga Halloween" som ju enligt tradition är den 31/10. Då fick spöken, skelett, spindlar med dess nät osv lämna oss för denna gång och förpassas ner i sina lådor igen. Men, det blev en riktigt lyckad Halloween i år med.


Liten har ju haft Halloweenfest för sin klass de två senaste åren, så nu var det dags att bjuda hit den nya klassens små monster och gastar.


Det blev som vanligt jakt efter kvarterets eget monster, den barnogillande ankan som huserar runt i skogen och försöker hitta sig ett bo utan minsta lilla ljud från ngt barn, för att få lite lugn och ro.

Det var väldigt läskigt tyckte många, men alla blev supernöjda när de till slut hittade skatten och de fick sin belöning…..Sedan blev det disco och korv med bröd innan alla blev hämtade och fick fortsätta spöka hemma.


Sockerchock med de klassiska "mina fingrar", spökmaränger, fladdermus cupcakes, zombieögon och pumpakakor.


Zombiefamiljen….


Dagen efter firade vi vidare i sötchocken med en Nutellasemifreddo…. Läskigt gott...Älskade små spökmaränger. Sega inuti med ett krispigt skal. 

Läskigt men väldigt effektfullt med linser. Kändes väl sisådär att möta många av föräldrarna i den nya klassen, men, det bjuder vi väl på. Galet skönt att få ta ur linserna på kvällen sen.

Litens special på kvällen, med guacumole och ostsås till tacos.


Dagen efter festen…..När lugnet lagt sig och faten är rensade….Efterfest, någon…!?


Vår käre butler som vi hittade på Dollarstore av alla ställen….

Välkomnande ringklocka med ljud från TGR
Det är lite kul att ha hittat ännu en högtid att "fira", men snart så, väldigt snart ser ajg fram emot att gå all in på en nästa, absolut bästa högtiden….. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar