Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 13 januari 2020

Nystart 2020


Det är ju så klassiskt, men oh ja, det hinner rinna mycket vatten under broarna, definitivt mellan mina senaste blogginlägg. Som jag ändå alltid även i de få senaste inläggen återkommer till, så saknar jag ju detta. Att sitta och skriva av mig för en liten stund. Om allt eller inget. Så nu, tror jag faktiskt att det händer... Hoppas iaf...

Också en klassiker att med ett nytt år så vankas det för många en "nystart", men så även för mig, för baskemejjen vad jag faktiskt är pepp på just det. Var såååå skönt att få lägga 2019 bakom mig, för nej, det blev på många sätt inget bra år. Det som började bra, blev i princip bara en liten "prick" när jag i slutändan blickade tillbaka på det gång året. En ofrivillig köksrenovering som jag i efterhand fått mig att inse att jag nog förträngt en hel del av februari-juni över lag. Ett juni - augusti som lärde mig massor om både andra människor & därmed även om mig själv. September - Oktober. Tjae, någon slags mellan fas där vi ändå äntligen kunde börja njuta av de nya köket igen. November - december, ja men då flyttade julen in igen & därmed ändå förgyllde de månaderna, trots i princip totalt mörker utanför i brist på en "riktig" vinter med kyla, snö & frost.

Så. Vad har nu det här året i sitt sköte?

Det har iaf börjat riktigt bra & skönt. Att de första timmarna utav det, få umgås med några av de finaste av vänner, samt de sista dagarna & de första, med min lilla familj, så kunde det nästan inte börja bättre. Att jag just nu mår bättre än på riktigt länge. Som jag njuter av just det.
Ska försöka fortsätta göra det, även när svaren på de proverna mannen tog nedifrån grunden & skickade in förra veckan, kommer tillbaka. Och även om de visar att det finns fortsatt hussvamp där så ska jag försöka hålla fast vid känslan jag har just nu... Påminn mig gärna om just det...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar