Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 24 juli 2014

Högtryck


Ja vad säger man... Blir inte mycket annat nu än bad och öbilder för er som fortfarande orkar titta på det. Hoppas innerligt att de flesta av er ägnar tid åt att njuta av vår sommar utomhus med bad och allt annat härligt som hör sommaren till.

Vår årliga simtur över till Koskär

Den här sommaren, som den levererat hittills går verkligen till historien...
Hur många bad vi tog, i det nu 23 gradiga havet, manetfria långa simturer för att svalka sig dessa heta dagar. Fantastiska dagar ute på ön, vi tjejer, mormor, Liten och jag. 
Men visst saknar vi våra män....

Några av er som inte vet varför pappa är här och undrat, han har sedan en tid tillbaka problem med hjärtflimmer. Trots att han genomgått en operation för just detta så är han tyvärr en av dem där det inte blivit bättre. På det fick han dessutom lunginflammation och har gått på pencillinkur och därmed inte fått vistas i sol. Närheten till vård och möjlighet att kunna vara inomhus har då självklart fått vara det som varit viktigast för honom. Nu får vi se när han fått svar på prover osv om han vågar sig ner något.
För honom var det ändå viktigt att kära mamma skulle åka ner och få sin årliga välbehövliga avkoppling från allt annat där hemma. 

Mannen anländer i morgon fm efter att förhoppningsvis jobbat undan så mycket han kan för att kunna komma ner hit och äntligen få en otroligt välförtjänt semester.
Dessvärre ska ju vädret då så klart bli sämre, men vi hoppas väl att det vänder tillbaka igen.

Ska bära med mig alla fina stunder långt in i höst och vinter.


I tisdags hade Seglartåget anlänt till Fjällbacka och som vi brukar åkte vi även ner i år för att på håll betrakta det "festliga spektaklet". Jösses vilket drag och så roligt de verkar ha det.

Tre tjejer stod och kikade på avstånd och bara tanken på att de om ett par år kan vara en del av detta kändes både märkligt och lite skrämmande....


Feststämning

Fjällbacka visade upp sin helt klart finaste sida och vi fick en fin kväll.


Ljuva Västkustpärlan...


Ljuva solnedgångar...


Har precis ätit frukost och ska nu börja packa för dagens ötur.
Åh vad härligt detta är... Snart slutet på högsommarmånaden Juli och med detta högtryck som varit den senaste veckan kan man bara utvärdera den månaden som strålande!


Ha en fin dag nu alla!

1 kommentar:

  1. Hej Gumman! Å, så härligt ni har det! Önskar jag kunde få gå på dessa klippor och njuta jag med! Härligt ställe att ladda batterierna på! Hoppas verkligen att din pappa kan komma ner en sväng och att det lättar upp för honom! Stor kram till Dig, Tösen, och Mor! <3 från Johanna i skogen.

    SvaraRadera