Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 14 juli 2014

Lata dagar

(Bloggat från mobilen, därav inte bästa bildkvalitet)


Det är så skönt att få vara ledig och tillbringa varje dag och ledig stund med vår lilla tjej. Få pussa och krama henne precis hur mycket jag vill, när jag vill. Att få se henne njuta i de miljöer jag själv njöt av när jag var liten, hur hon skapar egna stunder och minnen på samma platser där jag själv har några av mina finaste sommarlovsminnen. 


Den ön vi tillbringar mest tid på dessa fina dagar är den som alltid varit en favorit. En plats som alltid varit en självklarhet att åka till. Finns både sandstrand, klippor och möjligheter att utforska. Det var även på dessa berg som mannen och jag friat till varandra så den här platsen ligger oss mycket varmt om hjärtat på olika sätt.


Lycka att få ta del av havets små skatter.


Få fylla dagarna med mysigt häng med bästa sommarvänner och många bad. 


Ger sig ut på egna små utflykter på berget med väskan packad med walkie talkie, kamera och en klubba för att kunna sitta och mysa längst upp på berget och se på utsikten. 
Vi ser så tydligt hur mycket hon växer av detta och blir stor så fort.


Fina stunder


Den norska väninnan med familj har nu anlänt och det återstår några till som hör sommaren till så är allt som det ska och brukar här. Underbart att få träffa alla igen


Jag njuter så av att vara här.
Få släppa alla måsten, sova länge, inga planer, ta dagarna som de kommer. Är glad över att ha denna egna "frizon" att komma till, få distans till den vanliga vardagen för att verkligen kunna koppla bort och av och umgås med vännerna här som ger en massa energi. 
Nu längtar jag efter att även mannen ska få semester men det dröjer lite till. Ser så fram emot att snart få ha kära mamma hos oss, ren lyx att få ha henne så nära för en tid. Är så klart ledsen att inte pappa kan bli med på samma sätt i år, men jag vet att han har det bra och kommer vara nära oss och med oss i både hjärtat och tankarna i allt det vi gör ändå och det värmer gott.


Snart dags att gå upp och se vad denna dag har att bjuda på. Igår em och inatt har det regnat rejält men jag tror att jag ser lite solstrålar där ute nu!?

Igår fick vi spontant besök av en gammal klasskompis med familj som jag inte träffat på huuuuur länge som helst, ca 20 år sedan sist, men så häftigt när det känns så himla lättsamt ändå, trots alla år som gått! Hoppas vi får till en träff till denna vecka de ska vara i Fjällbacka.

Båten krånglade vår sista tur i lördags så det blir till att hålla oss på fastland idag, men jag tror det kan bli ganska bra det med.

Ha en riktigt bra dag och vecka vad än ni tar er för! Kramar
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar