Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 14 maj 2015

Helg, vecka, så helg igen!?

Det blev ett låååångt inlägg igår, jag bara kände för att det var dags för att dela med mig och öppna upp.
Det här är ju jag och mitt liv och jag valde nu att dela med mig av något som tyngt mig en tid, och det var så skönt att få "lyfta på locket." Offentlig dagbok eller ej, men detta är livet och det är skönt att få ur sig och ventilera.

Det var ju inte så farligt….!? Jag är och har aldrig någonsin varit mer än människa.

Men åter till dagen idag, eller egentligen helgen den förra och veckan som varit.


I lördags packade vi oss iväg, jag och Liten, till min gamla hemstad Köping.
Det bjöds på strålande sol så vi begav oss nästan direkt till sommarstugan ute på ön i Mälaren.
Ljuvligt att se hur även Liten lever ut och njuter där ute.
Vi slängde av oss kläderna en stund både hon och jag och värmde oss i solen, underbart.


 Liten rumlade omkring i gräset och kände lyckan i sig som hon beskrev det.
Jag satt på bryggan och kände samma sak.


Liten åkte sedan in till fastlandet igen med kära mor och far där hon fick ett jättemysigt dygn med dem.
Jag blev kvar och slöt samman med goa vänner för tjejträff i kompisens stuga. Så härligt att få ha en hel em, kväll och morgon utan en massa aktiviteter och tider, utan bara istället få sitta ner och prata, eftersom det numer är så sällan vi ses och hinner göra just det.


Var så mysigt att sitta nere vid vattnet med dessa tjejer och prata om livet, både hur det har  varit och hur det idag är.


Det blev en fin återträff och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge tills det är dags igen!

Smög mig bort till min brors familj stuga med.

Sedan har veckan rullat på, fort. 
Det blev muffinsar, lek med vän varje dag för liten efter skolan och eftersom de inte fått nog av varandra efter det så är det lekdejt i dag med. Värmer i ett mamma hjärta över att hon har så fina vänner att vara med.

Det skulle till och med diskas efter fikat, man tackar! 

Litens älskling Rut med de små njuter i en sacko medan den andra älsklingen njuter i sin tur på en bit glittrig tyll som hon verkligen gillar att ligga på.


Det har regnat alldeles för mycket denna vecka men idag SKA det väl bli lite sol igen, eller!?
Har tagit fram kyckling som ska grillas ute oavsett, för nu är vi ju i mitten på Maj och jag vill ha mera värme NU. 


Ska bli så skönt med lite långhelg nu.
Vi ska ut på lite äventyr jag och en Liten men det återkommer jag så klart till efter helgen.

Trevlig helg till er alla! 

1 kommentar:

 1. Har varit fullt upp här så jag har inte haft tid att titta in här så mycket. Läste ju om din mormor också och förstår att det varit jobbigt. Min älskade mormor gick ju också bort i början av året och jag saknar henne enormt. Men till tröst iallafall att tänka på alla fina år man fick tillsammans.
  Tycker bara det var intressant att läsa lite mer om dig och hur du känt och skönt att det blev så mycket bättre!
  Fina bilder på dig och dottern också. Skönt att komma iväg lite ibland! Det gör också gott!
  Hoppas du/ni får en härlig dag idag också! Vi ska också iväg på lite roligheter i helgen!
  Ha det bra! Kramar/Nettan

  SvaraRadera