Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 17 augusti 2015

Sommaren är kort….


….men det visste vi ju alla redan…
Men den sista veckan har den ju ÄNTLIGEN levererat, liiiite för sent kan jag väl tycka, men så klart bättre sent än aldrig, så klassiskt…

Har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera här men får fortfarande inte till det med överföring av bilder från mobilen vilket gör att jag tappat lite.  Sen har det av någon konstig anledning inte blivit tid eller tillfällen för att sitta inne. Vädret har ju varit helt fantastiskt sedan några dagar och innan det har det gått i ett med tvätt och uppackning efter Fjällbacka.
Men det har varit så skönt… Så skönt att ta en paus från att sitta framför datorn eller tv´n, har inte saknat det ett dyft i sommar. För snart sitter jag ju här igen… På kontoret, framför skärmen, igång, men med en himla massa fina sköna minnen från sommaren som gått….


 Blev alldeles varm inombords när jag nu tömde kameran och hittade de sista bilderna från kusten som vi tog förra lördagen…. Det blev en riktigt härlig baddag till slut, som hon strålade och njöt.

Jag med.Tanken var nog från början inte att hon skulle bada, men så började hon hjula vid strandkanten och insåg att det ju var rätt skönt och med sina härliga sysslingar som vi delade strand med för dagen, till Litens stora lycka, så var hon snart i. Blev ett ljuvligt långt bad ihop med tjejerna.Syssling Frida

En härlig liten strand med underbar botten och klart vatten, fick bli ett riktigt bra avslut på badlivet på kusten för i år iaf.Som hon mös hela dagen.


Byggde sandslott med sysslingar
Trodde inte vi skulle komma ut till stenön i år, men sista kvällen verkade lovande så vi tog så klart chansen. Efter en del strul, som vanligt när vi ska dit, så var vi äntligen där och jag vet nog inget annat ställe som är så tacksamt att fota på en fin kväll.
Har känt de sista dagarna här hemma nu att det nog kommer bli bra för Liten att komma igång med skolan igen. Få vara med andra på dagarna utan den här mamman som nog börjar bli ganska tjatig och tråkig… 


Men efter en heldag idag med den underbaraste lilla unge jag vet så känner jag bara hur otroligt mycket jag kommer att sakna att få ha henne vid mig, så nära, så ofta och länge på dagarna.


Är så evigt evigt tacksam varendaste dag att vi har den här goa lilla tjejen hos oss.


Ren och skär kärlek


Vi hann med stenön i år med alltså, den sista kvällen på kusten den här semestern…
Det blev en fin kväll, trots krångel innan, det burkar ju bli så har vi märkt…Men så var vi ju hemma igen då…
Kändes som alltid lite vemodigt att åka hem i söndags, men det gick faktiskt bättre än väntat, för man känner där på slutet av sommaren att den går mot sitt slut… Det töms på folk, många som ska hemåt igen. Men, jag hade nog inte haft några problem att ha varit kvar den veckan som varit. Men det har varit välbehövligt att ta tag i livet här hemma med. Vi har ändå hunnit med lata dagar och flera bad så vi klagar inte.

Mysigt att kunna göra i ordning lite extra frukost på morgonen, plocka in färska blommor och vildhallon som Liten hittade på baksidan i trädgården när vi kommit hem.Så då kickar vi väl igång vardagen igen då….
Har helt galet mycket att ta tag i och Liten ska vara hemma fram tills skolan börjar på torsdag så jag hade inte tänkt jobba så långa dagar, men jag siktar mot fredag och hoppas att jag då har en go känsla av att första arbetsveckan ändå blev ok. Att jag inte hade glömt allt och att jag ändå hunnit med det mesta jag har tänkt.


Vi kör för det…. 
Ha en fin vecka oavsett!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar