Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 19 mars 2020

Ljusa stunder


Åh i dessa tider är det kanske än viktigare att kunna njuta av några av de bästa av stunder som inte ligger alltför långt borta... 
Vad hände med världen!? För ganska exakt en månad sedan var vi i Hemsedal och njöt till fullo av varandra, fina vänner, god mat och dryck, ljuvligt väder och magiska miljöer med fjäll, snö, fantastiska backar & underbar skidåkning. Idag är Norge stängt, Hemsedal igenbommat, stora delar av världen satt i karantän och vi alla påverkas snarare mer än mindre av denna "Coronahets" vi alla hamnat i. 

Jag känner mig enormt kluven till allt och har nog eg svårt att ta in vad som faktiskt händer. Precis som många andra. Till en början kände jag mig nog också ganska "hysterisk" då det helt plötsligt hamnade nära, men nu när allt på ngt sätt "landat" så känner jag mig mer "naiv", än mer förvirrad, och har svårt att förstå helheten i varför & hur det kunde bli så här stort!?

Häromdagen frågade mannen mig om inte jag med kände mig lite nere och deppig pga allt detta. Pga allt som vi haft framför oss i form av kommande sportevenemang, resor, händelser, där allt nu ställts in och jo, visst, visst känner jag mig låg stundtals, men på något sätt är det ju bara att "gilla läget", göra det bästa av situationen, försöka hitta de ljusglimtar som faktiskt ligger närmre, det vi har i det nära och vad vi kan göra utifrån det. Men, visst tror jag det är viktigt att faktiskt som alltid att man ska tillåta sig att känna ALLT, för det är en ganska "extrem" situation vi hamnat i.
Jag njuter så av att vi hann få möjlighet till en utav de bästa semestrar vi haft hittills. 


Att vi hann få massa kvalitetstid med fina människor som enbart ger mig, oss positiv energi.
Personer som man kan vara sig själv med fullt ut, bara vara. 

Maten på Fyri.... Makalöst god. Trots att mannen blev liggandes i en ganska tydlig matförgiftning, så tycket till och med han att de flesta av de rätter vi hann avnjuta var magiska.


De finaste jag harSå glad för vartenda åk vi fick. Det här med massa frisk luft, röra på sig, vara tillsammans hela dagarna i den här miljön. Woaw på den och det.
Stunder som denna......med dessa....


Livskvalitet på högre höjder


Godingarna


Finns absolut inget att klaga på gällande det. 
Så himla mysigt precis överallt

Biosalong


Som jag längtar tillbaka
När hon drar ut mig på offpist och jag kör på henne bakifrån...
Så populär... Men roligt hade vi iaf...
Lugna stunder 


Nej toppen tack och hej. Hoppas så innerligt att den rådande situationen snart är över så det mesta kan återgå till det "normala"... Lider så med alla turismbranscher som är extremt påverkande och lidande av detta. Klart att ngt drastiskt måste göras för att stoppa, minska smittspridningen, för att främst skydda de som ligger i riskgrupperna. 
Men jag vet inte, blir inte riktigt klokt på hur drastiskt det behövde bli...


Nu tänker jag njuta av dagen idag, av solen som lyser, av att jag har de mina i min familj och de närmsta, fina vänner, härliga samtal, att vi snart kan njuta av vårt lilla paradis där på västkusten som bara står och väntar på att få öppnas upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar