Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 14 februari 2016

Med alla hjärtan och så...Ja vad tycker man egentligen, om den här traditionen Alla Hjärtans dag?
För två av oss i den här familjen som ju vill fira det mesta som går så visst, helt ok, att kanske få uppmärksamma de käraste man har lite mer en speciell dag, fast jag är ju lite så att jag tycker det hör till en självklarhet att göra det 365 dagar om året.


Men visst blev det lite extra. I alla fall till en Liten som ju verkligen älskar allt detta.
Vi firade faktiskt mer igår, lördag, då det kändes lite mer festligt.
Det blev lite extra fin frukost med extra många hjärtan och ngn liten present till en liten presenttokig. 
Jag fick också en jättefin gåva av de där två som jag ser fram emot att få använda. Mannen fick lite parfym och underkläder. Lite så där.


Katterna har fått gosa, som vanligt, alltså inget extra av just den varan den här dagen. 
Men idag fick de klorna klippta för första gången, bara en sån sak, lite nagelvård en dag som denna.


K Ä R L E KBåde igår och idag blev det hjärtmackor, smoothies gjord på mjölk, jordgubbar, banan, vaniljyoggi och agavesirap. Hemgjord granola med en massa goda nötter, havregryn, tranbär, solrosfrön, linfrön och kokosflingor samt kokoschips. Allt blandat med äppeljuice, agavesirap, kanel och kardemumma. Skjuts in i ugnen i ca 20 minuter och rör om lite då och då.Älskar verkligen helgfrukostar som man kan njuta extra länge av i soffan.


Mannen har vi knappt sett röken av. Igår var de på rally och idag fick vi ändå med både man och vår norska vän som varit här på besök på en liten promenad i det fina vädret. Annars har mannen spenderat dagen sovandes i sängen. Det är väl romantik det…?


 Hade tänkt mig in i tvättstuagn denna kväll, men känner att det får stanna vid den tanken. 
Jag kommer fira mitt eget hjärta snart med sushi som jag varit sugen på hela helgen, ett glas rött och soffhäng all night long. Så får det bli. 

Var rädd om ditt hjärta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar