Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 11 februari 2016

Puss och kram


Februari…. Jo vars… Dagarna går. FORT dessutom, knappt jag hinner med. 

Men det är väl lika bra det. För oj vad jag längtar efter sol och värme just nu… Är ju inte för inte vi 2013 och 2014 valde att lämna landet för en månad här och där för att komma bort från just den här perioden på året. Är det vinter, på riktigt, som det ska vara enligt mig, med massor av snö, vitt och krispigt, då kan jag gilla det, rejält, men det här alltså…


Plågar mig då, som vanligt, med att kolla på inläggen och bilderna från resorna….


Vi som sa efter förra resan att vi då var både mätta och nöjda med Thailand och ville testa ngt nytt nästa gång… Nu skulle det INTE skada med lite Thailand för man vet ändå vad man får där. Värme, lugnet, massor med "bara vara"… Vill….


Men nej, inte den här våren heller. Nu satsar vi ju på katter och hus istället…


Mira är i ett vansinnigt höglöp i vad jag tor en kombo med en oro/frustration över var hennes andra två kattungar tagit vägen… Hon låter på ett sätt jag tidigare inte har hört henne. Hemskt. Men om en vecka, då har vi bokat tid för sterilisering, för vi kan inte ta ngn mer kull. Detta var för svårt. Det skulle sluta med att vi hade fler katter än mänskliga familjemedlemmar så nej.  Vi är jättenöjda med att få varit med om detta och jag tror att Liten var i helt ätt ålder för det. Hon har verkligen tagit sitt ansvar och älskat varenda en av dem. Hoppas, främst för Miras egen skull, att hon blir betydligt lugnare efter nästa vecka.Renoveringen pågår för fullt.
Mestadels på utsidan med bygget av glasverandan, men även fönsterbyte på övervåningen.
Nu väntar vi in plåtslagare som tyvärr lyser med sin frånvaro trots att de säger att de ska komma. 

Nu kan vi iaf ana känslan av hur det kommer vara att få sitta ute på verandan. 
DET ser jag verkligen fram mot med.

Kan ju till och med bli härligt att sitta på möten och konferenser där. Snickarna tyckte jag skulle flytta ut kontoret helt dit och det vore nog inte alls så dumt…!?

Har surfat runt lite idag för att hitta inspiration och kikat på lite möbler för att kunna inreda den dagen det är dags. Finns så mycket fin


Här hemma gör vi det vi kan för att hålla humöret uppe och eftersom vi gillar att fira allt som firas kan så ville Liten börja fixa och pynta lite igår inför helgens Alla Hjärtans dag.


Mannen kommer troligtvis lysa med sin frånvaro hela helgen eftersom det är Svenska rallyt så de är ett rejält gäng som ska iväg. Gissar att jag och Liten kommer gå alla in för tjejmys då istället med allt vad det innebär.


Underbart med torsdag. Har lite för mycket bara jag skulle vilja göra och hinna med innan jag tar helg, så vi får se vart jag hamnar. En sak i taget så kanske det blir lite gjort ändå.

Puss och kram då så länge


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar