Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 24 februari 2016

T R Ö T T


Verkligen T R Ö T T idag…..

Galet seg, svider i ögonen, lite lätt huvudvärk och har jag inte lite lite ont i halsen med….!?

Sitter på kontoret och funderar på var jag ska börja eller sluta från här. Blev alltså först en liten bloggpaus. Behöver tusen liter te, tiotusen tända ljus och minst tvåtusen bra låtar på radion för att komma igång idag känns det som…

Ska avverka min lilla " to do" list för att sedan ta en varm dusch och gå ut på verandan idag på lunchen. Kanske till och med bädda ner mig i en solsäng fylld med kuddar och filtar för att få en välbehövlig power nap. Hoppas innerligt att detta inte är starten på ngn dum bassiluska….!?


För de verkar ju finnas precis överallt nu!? Var och varannan jag pratar med låter snörvlig och hes, eller har legat i magsjuka eller influensa. Liten är rejält förkyld och sa här om dagen " Att om jag bara hade haft lite feber så jag kunde fått vara hemma…" Då kände jag att hon verkligen behövde en vilodag trots att hon inte har feber, men allmänt sliten, blek och mörk runt ögonen, så jag frågade henne igår om hon ville ta en dag för att krya på sig och ta det lugnt, men se nej, det ville hon ju inte då. Så glad ändå att hon trivs så himla bra i skolan med hennes klass, fröken, skola och kompisar.


Katterna är också trötta, IBLAND, men däremellan är det full fart, på ungarna iaf. 
Förra veckan var det dags för den andra vaccinationssprutan och Mira kastrerades, så nu får vi se.


 Mira fyllde ju faktiskt tre år i lördags och firade det mest med att ligga och slöa sig.
Gjorde hon väl rätt i.


Men annars rullar allt på. Som vanligt.

Renoveringskaoset pågår för fullt i hall och på glasverandan. Mannen sliter var ledig tid han har. Men som han gillart, går inte att ta direkt miste på. Jag var till IKEA i söndags och kikade på lite saker till både hall och veranda. Åh vad jag längtar tills allt är klart…

Veckan är på halvtid och jag blickar som vanligt fram mot helgen. Fikadejt på stan på fredag, men inte med dottern denna gång, det är ju inte "vår" fredag denna, men det ska bli mysigt. Ska ha några utav de bästa av vänner här på fredagkväll för bad med övernattning. Trots att de bor i närheten så är det ju så skönt att slippa krångla med taxi osv framförallt när de har en liten med. Så DET längtar jag till. Få umgås, äta god mat och bara var. Så klart.


Men först…. Ta tag i dagen….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar