Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 11 mars 2016

En snabbis är bättre än inget…!?

Älskade helgbuketter
Har varit grym dålig på att fota denna vecka, med den vanliga kameran iaf. Och därmed även med att uppdatera ngt här med.
Det har på ngt tokigt sätt gått i ett här hemma. Med mycket känslor hos en Liten och jag och mannen som känt oss allmänt tjatiga, om allt och inget. Men inget ont som inte för något gott med sig!?

Uppskattar så enormt att vi har en dotter som hellre öppnar sitt hjärta och pratar och berättar, än att hålla tankar, känslor och funderingar inom sig. Det blir så otroligt tydligt hur mycket som finns där på insidan. Men nu har vi luftat och kikar framåt och det är med en riktigt go känsla jag nu går mot helg.

Solen strålar från en klarblå himmel.
Frosten gnistrar i naturens eget glitter och man blir ju bara helt varm i själen av att veta att det är fredag, vi ska vara lediga och förhoppningsvis få en väldigt bra helg.Nu längtar fötterna verkligen ur både strumpor och skor, åh vad jag längtar till barfota säsong nu.
Satt ute en stund på lunchen och läste igår och solen värmde verkligen mot huden. Ljuvligt.Men, det här blev verkligen bara en snabbis….

Helgen står för dörren och jag ska strax åka och tvätta bilden innan jag ska träffa en go vän på en fika ute på IKEA då jag även ska komplettera med lite grejer till verandan.

Så mysigt att få lite fika tid och utvärdera livet och vad som hänt sedan sist.
Det här med att ha fina tjejkompisar är ju så himla härligt och jag är så glad för var och en av dem. Lika mysigt att ta en fika som att sitta och babbla om allt och inget en lördagkväll några stycken. Så uppskattat att ta de där stunderna mellan de andra vardagliga rutinerna.


Fredagsparfymen på, för oh ja, är det fredag så är det. Det ska alla sinnen bli varse om.
Har många favoriter och jag kör nog olika föra varje dag, beroende på humör och dagsform. Lite lättare i början på veckan , så lite tyngre sötare i slutet.


Kylen är så där underbart välfylld och jag njuter verkligen över att få ha det så.
Pommac och Champagne står på kylning för ikväll blir det lite som en "invigning"av verandan med vår första middag där. Har ju suttit där redan en del på frukost och fika, men det är ju inte riktigt hundra klart heller, förhoppningsvis står det helt klart framåt kvällen.

Det är verkligen ett rum att njuta i.


Imorgon väntar en rejäl överrakning för vår lilla tjej som varit planerat sedan någon vecka. Har någon gång tidigare tagit med henne på vår egen lilla "kidnappning" då vi åker mot okänt mål och hon har ingen aning om vad som väntar. Som hon uppskattar det och tycker det är spännande! Så även fallet för imorgon. Ska bli riktigt roligt och jag tror hon kommer bli väldigt överraskad. Det kommer bli en liten dagstur bara med inte jättelång bilresa. Vi kände att vi har lagt så himla mycket fokus på renoveringen här ett tag nu så det ska bli så mysigt att få göra ngt speciellt mer för henne och vara tillsammans alla tre, vi kanske till och med blir fyra…!? ;0)Så NU - HELG!!

Ha en riktigt fin helg!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar