Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 14 mars 2016

Måndag i heeeeela kroppen


Det blev en bra helg, trots en del krämpor.

Vi drog till Karlskoga och Bodaborg tidigt  i lördags morse som en liten överraskning för Liten. Väl där mötte vi upp en väldigt omtyckte sommarkompis i Fjällbacka, som bor i Karlskoga, som var med oss på Bodaborg. Liten tyckte det var SÅÅÅÅ kul att få testa på olika celler och uppdrag. Vi fick med oss tre stämplar hem, en av varje färg så vi var jättenöjda alla fyra. Vi skjutsade hem kompisen och blev där bjudna på både mat och efterrätt, så jättegott och mysigt att träffa lite sommarbekanta för en liten stund.

Men väl hemma tog det ganska stopp för mig. Var supertrött, galet ont i halsen och frös så jag kröp ner i sängen och somnade tvärt. Behövdes en liten powernap, för sen mådde jag mycket bättre. Bara det halsonta som nu förföljer mig. Men det går väl över snart förhoppningsvis.

Liten klagade över lite magont redan i lördags morse, men då tänkte vi att de nog mest var pirr.
Det glömdes bort under lördagen men kom tillbaka igår morse, sen klagade hon till och från hela dagen.. Vi var iväg på innebandyns poolspel på fm, vilket inte var några som helst problem, men sedan tilltog det under em så trots att hon så gärna ville gå, fick hon hoppa över gymnastiken.

Jag sov inne hos henne inatt för att ha lite koll om det skulle bli värre och visa sig vara magsjukan. Men hon vaknade några gånger och var pigg, det var det som blev. I morse hade hon bara lite ont så hon ville absolut gå till skolan och än så länge har jag inte hört ngt därifrån, så jag gissar/hoppas på att det har gott över. Hon har ngt riktigt skoj att se fram emot imorgon då hon ska på lite äventyr, så vi får hoppas hon klarar sig.Vi hann faktiskt men en hel del hemma med under helgen med. Sånt där röj och lite lagom rens. Såna där småsaker som man gått förbi och stört sig på en längre tid utan att orka ta tag i det, bara suckat och gått vidare, men DET kan vi bocka av nu. Så otroligt skönt när det väl blir gjort.

Har smugit igång med lite påsk med. Men tror faktiskt inte det blir så himla mycket mer av det i år heller, förutom på dotterns rum när det är klart där. 
Kattungarna går ju helt crazy på allt som hänger och dinglar och rör lite på sig, så vi får skippa påskris på bord och golv i år. Men lite fjädrar och ris fick det allt bli. I lugna pasteller här på nedervåningen.Ser mest fram emot att få vara lite ledig igen och att förhoppningsvis få besök av kära mor och far.Då blir det garanterat påskmiddag ute på verandan.
SOM vi trivs där. Älskar det rummet. Det är så himla lugnt, tyst och skönt där inne. Ljuvligt att bara sitta och ta det lugnt.Det är nu bara några få enstaka detaljer som ska fixas där innan vi kan säga att det är helt klart.


Nu ska jag strax ta och göra i ordning mig lite lugnt och tillbringa den där ute och bläddra i en tidning fylld med massa goa recept för påsken. Som vi ska gotta oss. Livet ju.


Tanken är att jag och mannen ska iväg på lite roligheter i kväll, men det beror ju helt och hållet på hur Litens skick utvecklar sig. Håller en stark tumme på att det blir bra för det vore så kul att komma iväg ut en kväll, trots att det bara är måndag ju. 


Men tills dess. Lite mer värk- och halstabletter, värmande te och lunchläge för mig. 
Nu avverkar vi måndagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar