Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 8 april 2016

Veckans berg och dal bana


Ja här har det sannerligen gått upp och ner denna vecka.
Fick ett riktigt jobbigt besked av en fin vän för någon dag sen, där livet tagit en fruktansvärd vändning, så snabbt, även fast det inte skulle vara helt oväntat. Men då tänker man verkligen till lite extra med.

Tänker extra på dig älskade du, du kommer att fixa det här, också, den starkaste jag vet.Tror dessutom det är min lilla "operation avgiftning" på socker som gjort att det pendlat så. Som vanligt i en liten dipp kommer det väldigt mycket tankar och känslor, det ska analyseras, reflekteras och funderas, men det har verkligen resulterat i riktigt sköna och bra beslut för mig och idag känner jag mig så galet go i själen på grund av det. Här skiner inte solen utan det är istället grått och kallt, men jag känner mig otroligt sprudlande glad ändå, inuti. Grymt härlig känsla.


Helgen står för dörren. Idag väntas AW på CCC här i stan med några av klassmammorna. Är tredje gången vi kör nu och det är supertrevligt att träffas vid sidan av hämtning och lämning.

Har dessutom bokat in härliga, riktigt roliga saker fram över. Nästa helg åker jag och mannen till grannlandet på lite bus för att träffa våra underbara Norskar. Ska bli fantastisk kul. Mannen där har fyllt 40 så det är 70-tals fest så nu planerar vi outfits här för fullt. 

Sen i slutet på månaden bär det av till huvudstaden igen för en riktigt underbar reunion med ett gäng galet härliga och roliga tjejer från förr. Blir fnittrig bara jag tänker på det. Älskar ju vår huvudstad så jag bokar in en natt extra för att "bara vara"och njuta av lite egen tid där med.

Sen är  ju något av det absolut bästa kvar med. Snart ska vi återvända till sommarparadiset, till Fjällbacka och havet…. SOM jag längtar. Snart, bara snart är vi där igen.
 April, har ju annars hittills inte alls bjudit på någon direkt sol eller värme här, än, men jag tror det är på gång nu.Våren är verkligen här, känns i hela kroppen och det är ju en riktigt härlig årstid som väntar. Och när jag ändå är igång och vårstädar lite på insidan av den här kroppen så är det lika bra att ta tag i utsidan med. Har nästan precis upptäckt Rituals 
Fick en kroppsscrub av en vän i somras som jag älskade, men sen har det bara inte blivit av att jag kompletterat med något mer, tills igår. Då gick jag all in på deras limited edition. Så somrig och fräsch, så nu ser jag än mer fram emot varje dusch här framöver. Bara så typiskt när man hittar en favorit att den bara finns tillfälligt. Men de har ju fler riktigt härliga dofter med.


På jobbet har det varit rejält intensivt denna vecka men jag har fått så mycket gjort så det har varit riktigt gott. Har ju dessutom varit noga med att äta ordentligt, inte hoppa över ngn måltid för att jag inte hinner för stunden,  så jag får i mig lunch som jag ska, och inget går då upp mot att sätta mig här, på verandan, i ett hörn med lunchen och en bra bok. Avkoppling och ljussterapi på en gång.


Har ofta de bästa av sällskap här inne med. Inte alls konstigt att de trivs på glasverandan.


 Är så himla knäpptyst här inne. Ett riktigt rum som ger total sinnesro.I skrivande stund kikar faktiskt solen igenom molnen.
Oavsett sol eller inte, så känns det här som den bästa fredagen på länge. 

Känner mig extra tacksam, för väldigt väldigt mycket.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar