Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 1 juni 2016

Den blomstertid nu kommer...


Men H E J Juni, VARMT välkommen!
Med sån värme dessutom, helt underbart. Går bara och småmyser och njuter av den här tiden. 
Hemmet är fyllt av doft från syrener och liljekonvaljer. 


För den här tiden, det är ju nu, verkligen NU som hela sommaren ligger framför oss. Alla dagar, kvällar och stunder som kommer i juni, juli och augusti, och jag hoppas och tror att de kommer bli bra.


Känner sån enorm tacksamhet över så mycket just nu.
Som bara ett samtal med kära mor och far idag på fm. När man hör hur otroligt bra de mår och hur bra de har det. Värmer i hela mig och det gör mig så enormt glad. 
Att jag snart även ska få träffa dem och resterande stora delar av både familj och släkt för lite festligheter. Ska bli fantastiskt att få göra det snart.


Underbara blomstertidBlomstertiden är ju verkligen den absolut bästa och finaste den här tiden, grönskan, dofterna som finns där oavsett väder, men som de minner om sommaren och fyller en med mersmak för vad som komma skall. Njuter till fullo.Även om det har varit ganska disigt och molnigt här är ju värmen ljuvlig. 
Bara det att kunna sitta ute på kvällarna och äta.
Vara uppe länge då det fortfarande är ljust.


I trädgården råder väl "tyvärr" någon slags ordnat kaos med en relativt nysådd gräsmatta som gör att jag vi inte kommer åt mysstugan eller att hänga i hängmatan, men vi får hålla oss på verandan istället.
Som Mira. Det är här hon mest hänger, sen hon blev utekatt.


Fortfarande på tok för dålig på att fota med vanliga kameran numer, trots att jag införskaffat en mindre variant, men jag blandar fotominnen med både kamera och mobilen, allt är bättre än inget.

Helgen som var var det ännu en avslutning på en aktivitet.
Fiolkonsert och det var fantastiskt fint. Så härligt när man ser hur stolt hon är då hon lagt ner en hel del slit på det och inte alltid tyckt det varit jätteroligt, men ändå kämpat på eftersom hon så gärna vill lära sig spela, och sedan kan allt som ett rinnande vatten på slutet.

Nu väntar bara en liten spelläxa som ska skickas in, innan hon helt kan ta sommarlov från fiolen.


Instagram - Mammamiansmission 


Mannen var i hemorten på festligheter så Liten och jag hade tjejmys hela kvällen lång. Så himla mysigt att bara hänga, bada, sitta och prata, mysa och äta gott.


En spontan tur till Skutberget för mig.
De sista dagarna sedan värmen kommit har vi varit ute mest hela eftermiddagarna.
Inlett dagen med frukost på balkongen. 


Hälsat på närmsta grannarna med sötaste fölet Holly
Druckit min absoluta favoritdryck just nu Appleteiser. Iskall och svalkande perfekt för dessa dagar.
Altan häng i skuggan på em och kväll, precis som det ska vara.
Och grill. Kan det bli bättre på hemmaplan?
Har blivit ganska mycket jobb med så nu tänker jag inte sitta här längre vid datorn. Ska nog istället bege mig ut för lite gräsklipp eller så. Eller enbart bara vara.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar