Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 12 augusti 2016

Blandade bilderInser återigen att dagarna rusat iväg och att jag inte förevigat bilderna här som sig bör. Fick mig en tankeställare då jag vid årets seglartåg tappade mobilen i havet och därmed gick miste om ett gäng bilder. Tack och lov hade jag mailat över en hel drös någon dag innan, samt tömt mobilen för inte alltför lång tid. Insåg med att det bara sved mer av att lägga energi på att försöka komma ihåg vilka bilder jag gått miste om så jag försökte hålla tankarna på annat istället. 

Så här kommer en salig blandning från de senaste två veckorna skulle jag tro -

Ett utav de kanske mer viktiga tillfällen och en numer stark tradition att hålla liv i. Årets simtur över till Koskär utanför Hjärterön,  tre generationer. VIKTIGT! 
Första gången som Liten simmade helt själv öve utan flytväst med. Stort.

Varken jag eller pappa var speciellt smidiga upp men som tur var kunde en liten hjälpa oss gamlingar.
Vattenballongskriget med grannarna också det en MYCKET viktig tradition.


Vi har fortsatt njuta av att äta ute vissa kvällar. 
Så skönt att slippa tankar på midddagsmat och förberedelser hemma i lilla  vagnen och istället njuta av det utbud som finns i byn.


Många mysiga cykelturer till och från byn
Åtskilliga shakes till frukost
Lugna stunder med en Liten
Massa gott plock
Avkopplande stunder ute
Bad i kuling


Ett utav de bästa baden på hela sommaren var när solen sprack igenom i förrgår em och jag och dottern som bestämt oss för att bada denna dag äntligen faktiskt kände lust att göra det. 

Så himla härligt dopp i ett av vågorna uppvärmt hav kändes det som.Mysiga goa stunder med Liten och nyfunna vänner. Sånt som gör mig lycklig i själen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar