Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 25 augusti 2016

Avslutning...


OJ…. Har ju snart hunnit vara hemma i två veckor, men det drar ju igång med ALLT så fort man är hemma. Plus att jag dragit på mig en dum förkylning innehållande väldigt mycket feber och ond hosta. Men det kunde vara värre. Gick nog ut lite för hårt med styrketräningen, så glad över att vara tillbaks på gymet igen, så det gick från rejäl träningsvärk till febervärk, som ett brev på posten…

Liten drog ju på sig förkylning med sista veckan på kusten så det är nog den som hängde löst men anföll mig när den tyckte jag inte var stark nog att hålla emot, så sant.

Älskade lilla gosplutta
Men vilket härligt avslut vi ändå fick innan vi begav oss hem igen...


Det blåste nåt helt kaotiskt mycket några dagar, men då solen sken bestämde vi oss för att göra det bästa av situationen och gå ner och bada. Var helt ljuvligt. Vattnet kändes nästan lite extra uppvärmt av alla vågor som drog omkring med det.Ett utav de bästa sommardoppen om jag får välja.Så himla lugnt och öde den sista veckan.
Skönt kan jag tycka, men Liten började längta hem efter kompisar eftersom alla sommarkompisar återvänt hem. "Tack och lov" var vädret mestadels sämre, och i och med att hon ändå var risig, så var det  bara till att ta det lugnt och tillbringa mest tid inomhus i vagnen.När mannen kom tillbaka den sista helgen, hade vi enorm tur med vädret och tog oss ut på vår sista tur med båten för denna sommar.Var längesedan jag upplevde att vår kära Hjärterö, där jag tillbringat så många stunder under mina år, varit så fin som då. Vinden och havet hade städat upp efter sig.Liten strosade omkring i den sköna sanden och plockade med än det ena än det andra.En tur upp på berget, som alltid ett måste. En öde strand med bara oss som badgäster kvar.


Som hon hjular… det är SÅ hennes grej. Ska alltid ha underbyxor under kjolar så hon kan hjula när och var som helst.


En underbar sista Hjärterö dag.Blev en fin sommar i år med ju. Blåsig, men fin på många sätt.
Blev många bilder, några av samma, men den där lilla stora tjejen, kan jag liksom bara inte få för mycket av….På kvällen tog vi en tur ut till stenön som vi kallar den.

Även den här gången hade vi tur med solnedgång, men det var KALLT så vi åkte hem så snart vi kunde  då solen gått ned.


Det blev verkligen en bra avslutning på vår sommarvistelse även denna gången.
Blev en skön sommar, med mycket avkoppling och inga jättestora utsvävningar, men skönt, tycker jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar