Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 2 augusti 2016

Puss på sommaren
En stor puss till denna sommaren som verkligen blev så där härlig som man bara kan önska så där i början. Vi fick smak på högtrycket när det var här. De där dagarna med värme och spegelblankt hav. Magiskt.


Det har gått många dagar sedan här sedan jag uppdaterade sist. Vi har badat, solat, åkt ut på havet, hängt med familj och vänner, nya som gamla. Vi har ätit och druckit fantastiskt gott, ägnat oss åt varandra och människor vi tycker mycket om. I paradiset. Bättre än så kan det knappast bli. Men ändå, när slutet på en sån här härlig sommar närmar sig, så kommer det krypande. Separationsångesten, från sommaren och allt det där härliga. Men jag tänker verkligen leva på allt det fina den bjudit på, även fast det känns som att det gått på tok för fort, i år igen. Har en och en halv vecka kvar här nu och OJ vad jag tänker krama ur det sista ur min semester här.

Blir lite av en bildbonanza, eftersom dagarna dragit i väg och jag haft så mycket annat för mig än längtan efter att sätta mig framför datorn...

Lilla gumman. Som bara drar i väg. På så många sätt. Jösses så jag älskar att få vara med henne. Nära.

Har gått över förväntan med våra nykomlingar på campingsemester. Men, nu är de hemma och det är också  rätt.....skönt....
Som vi har ätit.... Gott gott gott.... Lördag hela veckorna.


 Bara att få vara i denna miljö. Harmoni för kropp och själ.


Öhäng. Lätt bland det bästa på sommaren.   Härliga dagar fick vi med bror och svägerska.


Fantastiska dagar på havetFantastiska kvällar på klipporna


Middagar med de goaste av vänner...

Sköna bad

SolnedgångarRäkafton vid dansbanan


Sommaren är verkligen inte över, än. Tänker allt njuta järnet ett litet tag till.

En brolla på Pokemon jakt


Älskade härliga kvällsdoppJa men nej, får inte nog av detta. Vädret, åter igen, ser inte jättelovande ut de kommande dagarna. Men vet ni, jag kommer strunta i det. För här och nu. Jag älskart. Vill vara här i det lilla stora paradiset och bara njuta fullt ut av den tiden som är kvar här. 

Varje sommar, för resten av mitt liv. Det bara är så.
Puss på sig lilla stora paradiset.


1 kommentar: