Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 16 december 2016

Jul där uppe med


Jo men visst. Vi kör vår pastell jul på övervåningen med. Same same but different…
Liten äääääälskar ju med detta och myser som en tok just nu.Lite mer sparsmakat har det fått bli.
Om Liten går all in på sitt rum så är det lite mindre i de övriga rummen här uppe.

Alltid lika minnesvärd. Tänkvärd. Andas, ta det lugnt, kanske viktigare än nånsin just nu att bli påmind om det…?


Lilla Pysselrummet som är så bra att samla alla små pyssel och fixgrejer på. Skönt att ha en plats där man kan böka loss med vad det än är som ska pysslas med.Lite lätt jul i sovrummet med


Tyckte nyss jag hängde upp den där kalendern…. Hur fort kan december gå!?

Ska det vara så ska det, även här och Liten har samlat en massa nytt julpyssel från i år då de gjorts en hel del på fritids vilket jag tycker är toppen.

Hemmagjord krans, sen några år tillbaka


Så nära nu. För Liten som alltid vill ha födelsedag står kalendern allt om oftast på hennes födelsedags datum. Som hon längtar och räknar ner. - Mamma, den här helgen ska jag vara festklädd hela helgen, skoldisco ikväll, tjejkalas imorgon och födelsedag på söndag. Är det fest så är det!


Än så länge så tycker honatt det är såååå mysigt att fylla år i december, så nära jul som hon gör. Kan ju hoppas det håller i sig. Men vi har alltid varit väldigt noga med att sära på det med presentpapper och liknande.
Jul och fest på hennes rum. Märks att det är en liten jul- och partypingla som bor där…Gästummet väntar nu på de bästa av gäster, älskade mamma och pappa.

Liten som ställt iordning krubban.


Galet, men så var det ju helt plötsligt fredag igen.
HAr lite små fix kvar innan jag ska hämta dottern. Sen blir det kalasfix i X antal timmar framåt, med bakning, dukning osv men det är ju bara sååååå roligt. 

Så nu kör vi, fest i dagarna tre, kom bara kom…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar