Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 14 december 2016

En paus från vardagen


Älskade underbara huvudstaden…

Blev åter ett underbart besök där förra veckan. När det eg är som kanske mest hektiskt den här tiden på året, både med jobb och privat, så var det faktiskt enormt välbehövligt med ett avbrott ifrån vardagen.
Har känt mig så enormt trött emellanåt, på mig själv, främst, då det ibland känns som jag inte gör annat än tjatar och tjatar, om samma saker dessutom. Vet att det inte är så, men ni vet känslan, när man till slut blir trött på att höra sin egen röst!? Så det var nog rätt skönt även för de här hemma att de fick det lite lugnt och skönt några dagar….

Skulle träffa vår ekonom från huvudkontoret så då får man passa på.

Jag hann med allt det som jag hade hoppats på med denna resa.
Hann träffa två av de fina vänner som var här förra helgen, vilket jag inte heller hunnit skriva om här...
Passade verkligen på med att "bara vara", på Hotellets spa. Trots att det var relativt fullbokat så var jag heeelt själv nere på spa´t i över en halvtimme. Som jag njöt. Satt långa stunder i ångbastun, simmade, svalkade mig med frukt och dryck.
Helt underbart och galet välbehövligt.

Jag och vår ekonom avslutade torsdagen med en fantastiskt god och trevlig middag och insåg att vi inte bara har ett väldigt bra samarbete, utan även mycket annat gemensamt. Så härligt när det klickar. Och lite stjärnsystrar med eftersom vi fyller år på samma dag, dock inte samma år, men ändå...Sen var det fantastiskt skönt att komma hem på fredagen. Till den lilla familjen som också hade haft det toppen på alla sätt. Tror faktiskt att det kan vara både bra och viktigt att våra ifrån varandra lite. Hinna sakna varandra, uppskatta varandra, längta efter.

Vi fick en otroligt mysig helg med en massa fix av det vi kände för just där och då. Åt kalasgott och hann med allt det vi ville. Hade dock känning av illamående och ingen riktig aptit, bävade för maginfluensa...


Sen vet jag inte riktigt vad som hände!?

Liten har också klagat över både huvudvärk och magont. Så vi har pepprat oss själva med vitpepparkorn, oavsett om det hjälper eller ej… Jag och mannen är båda extremt slitna och trötta, på gränsen till låga. I måndags mitt på dagen somnade jag till en sväng vid skrivbordet….!? Igår morse när jag satt i bilen efter att ha lämnat Liten i skolan, och skulle åka vidare till gymet höll jag på att somna flera gånger, så jag satte mig i bilen på parkeringen utanför och somnade till. En powernap. Galet, men tydligen välbehövlig. Läskigt det där när man bara inte kan hålla sig vaken. 
Men, jag vet att det var precis så här förra året vid den här tiden med. 
Sen kan det nog vara någon lite bassiluska som ligger på lur, men jag hoppas att vi trots de symtom vi har kan stanna vid det, och lura undan det för denna gång.

Den enormt stora tröttheten. Av att allt snurrat på i 110 en viss tid. Ingen längre ledighet tillsammans. 
När allt går i ett och det är mycket man vill ha fixat med. Årsbokslut med ett ekonomisystem som legat nere i över två dagar. Mannen som har massor med jobb. Därtill en kommande helg med kalas och födelsedagsfirande i två dagar. Sedan veckan innan jul nästa. Så det är klart att det snurrar på. Går så galet fort tiden nu. Men jag ska njuta nu. Oh ja, det ska jag, det lovar jag mig själv.

Nu ska här njutas för om två veckor är det liksom julen ju över!!?

N J U T


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar