Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 22 december 2015

8 åringVår lilla stora tjej har ju fyllt år, hela 8 ju!

Det var en mycket pirrig tjej som kom in till oss, natten mot fredagen och undrade om det inte var dags att gå upp snart… Klockan ar då ca 2.30 och sedan kom frågorna var femte minut fram till kl.3.30 ungefär då hon till slut somnade om.

Men sedan var det dags. Hon sa själv att jag går in till mig och läser lite så kan ni väl bara hojta till så låtsassover jag när ni kommer!?


Så så blev det.v Vi kom i sällskap med en korg med hennes små kattungar vilket blev total lycka.


Som hon älskar den här dagen. Längtat ungefär varje dag sedan den förra. 
Den blev underbar enligt henne.
Så perfekt att fylla år en fredag tyckte hon. Först bli firad på morgonen, sedan i skolan, och sen få var uppe hur länge hon ville på kvällen med. Efter skolan åkte vi ner på stan och hon fick i överraskning att få gå på manikyr. Hon älskade det de gånger vi varit i Thailand så det var uppskattat. sedan mötte vi upp pappan och körde em på Leos Lekland innan det blev lite mys hemma och en skön kväll.De bästa åtta åren, helt klart. En sån fröjd att få vara vid hennes sida här i livet och se hur hon utvecklats till en otroligt go tjej på alla sätt.


På hennes gymnastikuppvisning för några veckor sedan insåg man också att hon lärt sig både det ena och det andra. Så himla kul att se hur roligt hon tycker det är att röra på sig.
 Nu ligger nedräkningen med fokus på något annat. Julen står ju för dörren och som hon säger själv tycker hon det är perfekt att fylla så nära jul för att då tar det inte lika snabbt slut allt det där roliga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar