Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 20 maj 2016

Ett snabbt litet hej….!


Hänger knappt med själv hur snabbt den här våren har gått…..!?

Dagarna, veckorna, timmarna bara susar iväg tycker jag, så ett litet hej innan veckan är slut här inne tänkte jag det måste få bli. Är så himla roligt att ha för att kunna gå tillbaka och se både titt som tätt vad vi håller på med, egentligen!


Härom kvällen, en utav de sista fina soliga kvällarna, cyklade jag och Liten bort till en granne som har massor med djur. I dagsläget 17 små lammungar, ett föl och ett kommande på gång. Så himla mysigt att få hälsa på dem och få hänga lite med grannarna med.Småttingar överallt.
Jag kämpar på med träningen och tycker att jag nog börjar hitta tillbaka igen. Både vad jag märker rent konditionsmässigt men även i styrka. Försöker att inte jämföra så mycket med när jag var i min bästa form mot nu, utan skyndar långsamt, sakta men säkert.


 Även Liten kör på med sina aktiviteter och träningar. Som hon älskar det. Klagar aldrig över någon av dem utan tycker alla är så roliga och vill inte sluta i ngt, kommer bara på mer hon vill hitta på. Men nu närmar sig de kommande avslutningarna en efter en och det ska faktiskt bli skönt, tycker hon med. Och en paus i allt skjutsande ska med bli välkommet.


Katterna ja… De växer och frodas, minst sagt. 
Nisse är så gossig att han knappt själv vet var han ska ta vägen ibland.

Ninni Nykastrerad.


Det ÄR väldigt mycket med tre katter…. Men numer har Mira blivit lite av en utekatt. Skönt nog håller hon sig enbart på tomten och på verandan, än, men det behöver hon, komma ut och lufta sig lite.

Man får liksom aldrig nog av den där fluffiga otroligt gossiga Nisse..


 Vi har hunnit med en lång mysig, som alltid super trevlig fika med goa vänner som vi dessvärre inte träffar lika ofta längre som förr. Men så himla underbart när man väl ses och tjejerna leker som att de aldrig gjort annat.


Geischamuffins med Nutella. Hej.


Liten har haft sina goa klasskompisar härmed på Schlagerkväll med spa, mys och bus, en riktig tjejkväll. 
Förundras över vilka fina goa vänner hon har och är så evigt tacksam för det.Målar staketstolpar… När vädret tillåter.
Vi fixar och donar med allt möjligt i trägårn just nu….
Små som stora projekt och man vill ju inget hellre än att allt ska vara klart, helst igår….

Gräsmattan har slätats ut och såtts….
Mannens projekt som påstår han ska bli bättre än Olle Berg på detta….


 Men som med det mesta så blir det förhoppningsvis bra när det blir klart…

Nu så var det då fredag, igen och jag hoppas det blir tid för både fortsatt trädgårdsfix men också att göra  som bästa gosset Nisset, bara vara…. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar