Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 4 april 2014

En vecka hemma, tiden går fort.


Har redan gått en vecka sedan vi kom hem, det går undan. 
Ett helt annat tempo, men jag försöker ändå att hålla fast vid lugnet och än så länge går det riktigt bra.


Idag känns som en "riktig fredag".
Det väntas disco för Liten ikväll, något som hon är så laddad för och glad att hon inte missade när vi var borta. Själv tycker jag det som vanligt ska bli riktigt mysigt med helg. Vi har ju som jag tidigare nämnt en HEL del att pyssla med, med huset här framöver, men jag ska börja med att vårstäda verandan och lekstugan., OM lusten faller sig på.


Både vår stora och lilla katt har anpassat sig till de gamla vanliga rutinerna.
Mira gör, på ett litet retligt sätt, sig tillfreds uppe på räcket på övervåningen. Hon vet mycket väl att jag inte gillar att hon är där, men nu får det vara så. Hon har trillat ned en gång men verkar inte låta sig skrämmas av det fallet…


Vår stora kattjej har anpassat sig bäst av oss alla i lilla familjen till tiderna med sömnen.
Hon somnar precis som hon brukar och sover hela natten. Har dock fått väcka henne varje dag det varit skola.
Både jag och mannen är fortfarande helt vimse på kvällarna, helt slut!

Flätorna åkte ur häromdagen och lämnade ett krusigt "Ronjabarr" efter sig, Trodde vi skulle få klippa av en del, men det blev som vanligt efter en rejäl balsam tvätt.Veckan har även bjudit på lek med go klasskompis.
Det var Wildkids för hela slanten. Litens stora favorit är för er som har sett det, Louise. Så just nu är en av de högsta önskningarna att bli som henne och gärna också få glasögon.

Tycker Wildkids är ett fantastiskt program med helt suveräna barn som verkligen är fina förebilder.


Tycker det är så mysigt att få sitta med och fika när de sitter och pratar och myser.
Är mer än gärna en "bullmamma" minst en gång i veckan =0)Även Rut har anpassat sig efter sin vistelse i Köping när vi var borta. Nu sitter hon tillsammans med Minirut och nyinförskaffade "Leo" som vi fick med oss från Foto hotel denna gången.
Åh vad jag önskar att det stället låg närmre så vi kunde åka dit oftare… Helt klart en absolut favorit i våra hjärtan…


Har ni inte smakat den nya Läkerolen Rasberry Lemongrass, så gör det….eller inte, för då är man fast… Jag och Liten älskar den… Fick med ett smakprov i senaste asken av Glossybox


Nu väntar snart skön ledig helg med lite lagom blandning av fix, fest, kalas och mys, hoppas jag. Vädret verkar bli växlande så jag hoppas på vi får det mesta ute gjort innan det sämre vädret hälsar på.

Ha en ljuvlig vårhelg på alla sätt och vis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar