Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 9 november 2014

Älskade pappor


Fars dag

Är så glad att jag har två fantastiska pappor i mitt/vårt liv .

Den ena, min egen pappa.
Klok som få, social som få och ett hjärta stort som få och jag är så glad att just han blev min pappa. Oj vad vi kunde vara oense i tonåren. Som den polis han då var tyckte jag att han var lite väl sträng och jag kunde inte förstå varför jag hade såna regler jag hade, men idag förstår jag. Han var klok redan då och såg och visste betydligt mer om livet än vad jag visste, men det ville jag inte riktigt förstå, idag vet jag bättre. Är så tacksam för alla samtal vi haft, för de råd jag fått och alla stunder vi har.
Tack för att du är den du är. Vi uppvaktar dig lite mer till veckan ;0)

Sedan till den andra pappan, vår älskade dotters underbara far.
Hon beskriver honom själv så här:

- Det bästa med min pappa är att han hittar på roliga grejer med, busar, liksom skojar, han har så roligt skratt, han är så rolig och tokig. Han har många idéer och han är bra på att snickra. Älskar att vara själv med pappa en stund uppe i Legohörnan, det är så mysigt.
Han är rolig och snäll på samma gång.

Puss och kram, ha en bra Fars dag!

_______________________________________________________

Till Er båda, tack för att ni är just ni och att ni är just våra pappor. Ni är bäst på alla sätt och vis!
Hoppas ni får en bra dag, idag liksom alla andra dagar.

KRAMAR

2 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg ni haft!
  Börjar bli dags att ses nu :-) Kanske Ni vill komma förbi på fika ngn eftermiddag ?
  Kramar i massor <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vi absolut göra! Vilka dagar passar dig/er bäst? Kram

   Radera