Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 7 november 2014

Den första snön...


(Bilder från Instagram - Mammamiansmission)

Som jag har väntat.... Och längtat... Efter den där första snön... Fick ett återbud på ett möte på fm och tänkte att jag då istället kunde ta mig en tur ut i skogen för att hämta hem lite granris, minigranar och lite andra naturskatter. 


När jag gick där i skogen, så kom de, de första flingorna... Jag gick där och log för mig själv med knottror på armarna och bara njöt. Underbar känsla. 


Satte på lite stämningsfull julmusik medan jag satte de första små granarna i sina vaser och glasburkar. Äntligen...

Men sedan verkade det som att snön tog slut... Alldeles för tidigt, hann ju inte ens lägga sitt första lager med vitt täcke på marken.. Hoppas det kommer mera, snart... Fast jag har dock en trist känsla av att det kommer bli en snö tom jul i år, igen.. 


Men desto mer jul vill jag då ha inne. Mannen och jag har nu tagit ner en hel drös med kartonger från vinden. Tycker dock de såg ut att vara lite få, men jag hoppas jag hittar det jag söker i de vi tig fram. Ja, vi tog ner grandelarna med... Så vi får väl se hur långt vi hinner i helgen... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar