Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 26 november 2014

Girls night outI lördags hade jag den äran att få bli lite firad i efterskott av några fina goa vänner.
Vilken lyx, och bra idé att sprida ut firandet lite. Att få en helkväll med dessa tjejer när det är som mörkast och mest välbehövligt, det både värmde och lyste upp tillvaron så klart! 

Bjuder på några lagomt suddiga bilder från Instagram (Mammamiansmission)


Det började med bubbel och goa tilltugg hos en av tjejerna och där trodde jag vi skulle bli kvar, men efter en stund med mys och prat så var det tydligen dags att dra vidare... Det blev en promenad mot okänt mål.... 


Till jättemysiga restaurang Cava 42 i stan där det blev cava, så klart, och tapas. Så himla mysigt och lyxigt att få njuta av dessa fina tjejers närvaro och sällskap under några timmar. 

Tusen tusen tack bästa ni för en toppenkväll på alla sätt och vis. Nu ser vi till att ses snart igen tycker jag! Tack för att jag slapp den tilltänkta aktiviteten med stången med! :0) Tacksam!! 


Till slut blev det jag och Jenny kvar som drog ut för lite nattsudd och drinkar vilket ju kan vara nog så trevligt, men vi konstaterade åter att det är så skönt när man sen får åka hem till sina käraste där hemma.


Det blev, både en och fler selfies även denna festkväll och det är ju ett rätt intressant, ganska sjukt och ändå rätt roligt fenomen det där. Vad är det som gör att "man" i alla fall rätt många av oss "vissa", efter några glas, envisas med att ta dessa selfiebilder, gärna med en liten pussmun med....!? Seriöst!? Men jag ska försöka stå för dem även de dagar jag inte är i samma behov av att ta dem så får vi se om det "går över" :0) 

Till helgen är det dags för ytterligare lite efterskottsfirande då vi är bjudna hem till vänner som inte hade möjlighet att komma på festen, på middag. Ska bli supertrevligt då vi är tre familjer med barn i samma ålder, så jag tror vi får det toppen allihop. Snart är det ju faktiskt halvtid på veckan!! 

Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar