Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 27 mars 2015

Fredagsfeelingen

Ja men jag vet att ni kan dessa rosor nu, men de är fortfarande för fina för att kastas, har hållit sig 2 veckor nu så jag snittade om dem idag och bytte vatten så får vi se om de står sig helgen igenom.

Går väl inte riktigt att jämföra med förra fredagens sköna känsla, men gott är det iaf.
Vilket bakslag våren fick igår med världens snöoväder…. Usch och fy, inte alls välkommet.
Men tack och lov när ajg kikar ut genom fönstret idag så har det mesta av snön försvunnit redan, det räcker av den varan nu.


Har varit upp och kikat på sovrummet med. Känns som ajg "förträngt" det rummet för tillfället, känns som det stått lite stilla en tid, men nu så, nu händer det grejer igen.
Målaren har varit här och förberett så nu hoppas ajg målningen kommer igång till veckan, som med allt annat, det blir nog bra när det blir klart.


Mannen har satt upp väggen för garderoben som vi ska ha där bakom. Väggen kommer även få agera sänggavel, men just en specifik sänggavel har vi inte bestämt än, men hemmagjord får den bli. Antingen våra nuvarande entrédörrar, skulle vara superfint tror jag, eller så ska vi försöka oss på att göra en egen, ni vet en sådan med knappar. Tycker de är så fina med.


Påsarna med Kalklitir från inreda.com står och väntar.
Är så spänd på hur det kommer bli!


Känner att vi har gjort våra nätter på gästrummet nu.
Vill liksom inte vara gäst i vårt eget hem längre ;0)
Även fast vi sover som stockar där, ska det ändå bli skönt den dagen det är klart så våra gäster kan få sova vettigt med.

Liten har hittat lite mer att påskpynta med =0)
Snart är det den bästa tiden på veckan, precis när man jobbat klart och ska hämta Liten för att ha hela helgen framför sig, åh vad härligt!
Vi ska direkt åka till leksaksaffären och kika på någon present inför morgondagens kalas, sedan kan det nog i år faktiskt bli ett besök på Barnmässan som är i stan. Har bara vara där en gång med Liten, när hon verkligen var LITEN, men sedan har det inte blivit av eftersom vi varit borta osv.

En utav mina bröder är på jobb och besök i stan med så det blir en extra på fredagsmyset. Men först ska de två, mannen och brorsan roa sig med After Work i stan och sedan är det visst fotboll ikväll, så vi får se vem som vinner tv-slaget, eftersom vi för tillfället bara har en tv med.

Hursom helst, fredag är det och det oavsett vad som går på tv´n!

Ha en fin helg alla, kram

2 kommentarer:

  1. Oj det var ju inte illa det, rosor som hållt sig fina så länge, och nej, jag tröttnar nog aldrig på bilder av vare sig rosor eller andra vcackra blommor. Jag försöker köpa hem en ny bukett varje vecka den här tiden på året, Fast nu blir det oftast tulpaner under våren. Jag tror inte jag är lika bra som du på rosor men det är väldigt vackert!
    Blir nog bra med ert blivande sovrum. Ni verkar ha ett ganska stort hus. Vårat är bara ca.110 kvm.......
    Ja du får ha det så bra i helgen då med besök å allt! Själv har jag jobbhelg nu så det blir inte mycket annat gjort när man jobbar natt och sover på dagen......kvicknar väl till på måndag eftermiddag kanske....
    Ha det fint! Kram/Nettan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men jag förstår bara inte att de hållt sig så länge, jag har bara låtit dem stå där, tills nu då jag tänkte att jag testar att snitta om dem och vattnet såg så solkigt ut. Älskar den sorten som går i både lite ljusrosa och grönt.
      Ja det här huset är väl eg lite väl stort för bara oss tre, men vi älskar det så och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Idag är mannen och kikar på en grej vi sökt efter en längre tid till sovrummet, så jag hoppas hoppas så att det äntligen är rätt, återkommer till det =0)

      Hoppas du hinner mysa lite mellan sömn och jobb i helgen! KRAM

      Radera