Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 31 mars 2015

Fullmatad helg.


Idag är det Litens namnsdag. Hon heter Ester i mellannamn så det har vi så klart uppvaktat.
Vet att alla inte tycker att denna dagen är något att fira, men, som ni vet så passar vi på att fira allt som går här.
Jag blev själv alltid firad på min namnsdag när jag var liten och min mamma, moster och mormor likaså. Tycker det är lite mysigt att ens namn ändå uppmärksammas lite extra.
Mira spanar efter påskharen….?
Annars väntar vi bara in påsken här nu….
Har rejält mycket att göra, både på jobbet och privat innan det är dags att få ta lite ledigt, men sen så. Åh vad jag längtar efter att få njuta av allt det goda påsken har med sig. Håller på för fullt och planerar vad vi ska äta, för varje dag, ska för än gångs skull försöka mig på lite sånt jag tidigare inte gjort….


Helgen blev rejält fylld med aktiviteter.
I fredags besökte vi Barnmässan och vi tyckte det var toppen!
Hittade massor med roligt och Liten provade på både godispyssel och aktivitetsbana och tyckte det var så mysigt att gå omkring och kika vid alla montrarna.

Supernöjd med flera fynd.
Bland annat dessa sköna mössor från Nova Star

Sedan var det dags för kalas med Monster High Tema.
Passade perfekt eftersom hon ju var utklädd till Draculaura på min 40 års fest.
Lilla tokfian, blir mer och mer lik sin käre far, både till utseende och sätt. 
Ska hålla på och toka sig framför kameran….
Både hon och pappan tycker det är sååååååå roligt, allra helst när de båda är i samma rum med….
Kul att jag fick någon mer seriös bild med =0)


Hon hade haft det så roligt och sa att det var det roligaste kalas hon varit på!


Bara det att få klä ut sig och köra glittertights och glitterskor, ja men ni förstår ju, nej, det måste vara dags för maskerad snart igen väl!? Kanske kan vara glitterpåskkärring till helgen!? ;0)


Sedan var det innebandy matcher som gällde hela söndagen i princip….
Det blev förlust i samtliga matcher då de spelade mot f-06 och F-05, men de hade roligt iaf!


Helgen gick på tok för fort, men, snart är vi ju där igen…

Nu fortsätter jag att bocka av dagens att göra lista så det blir påsk någongång!


2 kommentarer:

 1. Vad roligt med en anledning att fira! Trodde det bara var jag som brydde mig om namnsdagar.....Vår dotter har två andra namn förutom tilltalsnamnet och jag brukar fixa nån liten present och lite gott fika iallafall. Tror knappast att jag blev firad på min namnsdag....jo mormor brukade nog uppmärksamma det iallafall. Ja varför inte passa på att sätta lite guldkant på en vanlig dag! Såg lite spännande ut med barnmässan ju. Har jag aldrig hört talas om här men det är väl för liten stad......Fina mössor också som passade både mor och dotter fint!Påminner lite om er tapet...eller?!
  Gullig kalas stass också för dottern! Min dotter älskar att få nån fin klänning osv och göra sig "fin".
  Här är det pärlplattor med My little ponymönster som gäller just idag iallafall:)
  Ha en fin kväll! Kram/Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja är ju löjligt förtjust just nu i harlequin mönster, så de var bara tvungna att få följa med hem. Väldigt sköna med!! Samma med dottern här, så roligt att få gå på ngn form utan festlighet! Vem gillar inte det!? ;0)
   Åh, det lät skoj, var har du köpt det?

   Nu är det att jobba vidare här, vill ha påskledigt NU!!!!!

   KRAMAR

   Radera