Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 6 januari 2016

Avslut och nystart


Det blev faktiskt ett riktigt bra år det där 2015. 
I alla fall närmast sett och rent personligen i det stora hela.

Definitivt inte om man ser allt eländes elände som har varit och pågår där ute. Ute i den stora världen. Det måste ske en förändring. Nu. Jag kommer ta det här året till att försöka bidra på något mer sätt än vad jag redan gjort, bättre något, än inget alls, som alltid.

Men jag tänker inte göra en jätteutvärdering av 2015 nu. Bara konstatera att jag är evigt tacksam över beslut jag tagit och hållit fast vid även detta år. Beslut som gjort mig otroligt gott både fysiskt och mentalt. Hade verkligen ingen aning om att det kunde få vara så här. Så ja, evigt tacksam, varenda, vareviga dag, av 2015 och DET hoppas jag att jag kommer få fortsätta var 2016 med. Minst


Vi firade av och in det gamla och det nya året med våra goa sköna grannar, precis som vi gjorde förra nyåret. Så himla lättsamt och rätt, så trevligt och okomplicerat, precis som det ska vara. Bara mys och skratt, och skönt häng, det gillas rejält.Fick ta del av grannens bilder eftersom hon var betydligt bättre än mig på att föreviga denna afton. (Tack kära Louise)Vi vuxna körde iaf all in med partyhattar, ska det vara så ska det ju.
Liten tyckte vi skulle bjuda på vår dans som vi hittade på efter hennes disco. Oh ja, så självklart....
Är det fest så är det...!


Våra småttingar var självklart med både här och där under kvällen.
Antingen tokbus eller tvärsov.

Goa tjejerna. Trots åldersskillnaden trivs de så bra ihop


Vi körde på trerätters och långmys i köket medan tjejerna kikade på tv, innan lilltjejen själv kom och sa att hon ville gå och lägga sig i sin vagn..

Fruktcoctail till barnen
Lax och skaldjurscoctail till oss


Grannens som alltid vansinnigt goda vit choklad pannacotta till dessert.

Det blev en fin kväll på alla sätt.

Nu hoppas jag på 2016, måtte det med bli bra och kanske till och med bättre där ute i världen detta år, så måste det bli.

Skål!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar