Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 28 januari 2016

Snart helg


Torsdag. Lite av en favoritdag i veckan. Helgen börjar sakta närma sig och man kan börja förbereda med lite helgshopping, god mat, färska blommor etc. Planerade inköpslistan i morse och har tänkt att det ska bli extra mycket tid i köket faktiskt denna helg. Testa lite nya rätter. Imorgon blir det lite småplock framför tv´n och på lördag blir det ett långkok. Trivs som bara den på att lägga lite extra tid på matlagning för att det ska bli det där lilla extra.

Denna vecka, ända fram till söndag, kan jag ju dessutom erbjuda rabattkoden "mammamians10" när ni handlar hos ljuvliga butiken Syster Lycklig Kan omöjligt gå in där utan att beställa ngt, har nyss varit in igen…ops… Men det finns ju så mycket fint och till bra priser. Det är ju så himla mycket roligare och trevligt att vistas i ett rum när man har det lite mer trivsamt runt sig och jag ÄLSKAR verkligen vårt lilla kök.

Så kul att nu få fylla på med lite vårnyheter. Greengate som är mitt absoluta favoritmärke har kommit med såååå mycket fint nu till våren och sommaren och bland annat det hittar du HÄR

Pastelliga och vårfräscha handdukar

Äggkoppar. Det är ju snart påsk med.

Så fina och praktiska glasburkar som håller tätt för än det ena än det andra.
Burkar samt klädnypor från Syster Lycklig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar