Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

lördag 30 januari 2016

Till en Liten med


Har varit så kul att få göra ett litet samarbete denna vecka med en utav mina absoluta favoritbutiker på nätet. Ni som följer mig här och på Instagram (Mammamiansmission) har väl knappast undgått att det gäller Syster Lycklig …..!?

Men de har ju bara enligt mig,  SÅ mycket fint som faller mig direkt i smaken. Färglatt, pastelligt  och lekfullt, men även stilrent och mer diskreta saker för den som hellre vill ha det. 

Men även så mycket fint för de lite mindre. En hel kategori för barnen med hittar du  HÄR

Fram tills i morgon gäller alltså 10% rabatt vid ett köp när du anger rabattkod "Mammamians10" när du kommer till kassan. Passa på.Här hemma kan vi aldrig få för många ljusslingor och nu har vi länge varit ute efter en liten med rosor då den vi haft gått sönder. Hittade DENNA hos Syster Lycklig som passar perfekt som en liten nattlampa då man kan ha den både som ljusslinga eller också som på bilden, som en liten bukett i en kruka.  Den har dessutom timer så den inte står och går i onödan om man glömmer bort att släcka den.


Och visst, jag är ju tokig i burkar och fin förvaring, men den här vet jag inte om jag får behålla nere i köket, för den blev Litens favorit ganska direkt. Perfekt för småsaker eller småkakor. 

Du hittar den HÄR


Det tristaste lilla fönstret i huset just nu om man ser till renoveringen av fasaden som pågår.. Blir så mörkt och trist, men tur man kan fylla upp med lite extra mys i fönstret då.

Liten har samlat på sig både små Maileg figurer och lite möbler som hon gillar, och även Maileg finns i butiken. Tycker att den lilla metallsängen är SÅ fin men nu får det nog räcka ett litet tag.


Så grått och trist väder idag. Kommer tända upp varenda liten ljusslinga vi har tillsammans med en massa brinnande ljus i kväll, Det behöver vi. Känns ju helt plötsligt som höst igen…

Då gäller det verkligen att mysa till det inne.
Tröttnade häromdagen på mattan inne i Litens rum som kändes på tog för stickig och oskön. Tog istället fram ett gammalt överkast till hennes säng och det blev så mycket skönare att både gå och sitta på golvet nu. Det vi har är inköpt för några år sedan, men det finns andra, SÅ fina som jag med blir sugen på nu när man hittat ett nytt användningsområde för dem… 

HÄR kan du hitta fem, lite liknande som säkert passar lika bra som matta som till överkast.


Lördag och fortfarande ledigt och helg. Så skönt.
Denna relativt tom för vår del men det fylls ju alltid på med något.


Vi myser vidare och det tycker jag att du/ni med ska göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar