Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 25 januari 2016

Vinter helg och Syster Lycklig


Så försvann då den värsta kylan och kom med lite mildgrader. Vet inte ja. Det ska väl alltid spekuleras i det här med väder och så gör väl även jag, men jag har nog hellre några grader minus än plus på vintern då det ju blir toktrist när det blir mildgrader och det vita mer går mot de slaksiga och tråkiga moddet.

Men än så länge är det vitt och fint ute så vi passar väl på och njuter av det väl!?

Denna vecka tycker jag verkligen att ni ska passa på att hälsa på hos www.systerlycklig.se om ni inte tidigare gjort det där det finns SÅ mycket fint. Ange koden "Mammamians10" så får du dessutom 10% rabatt på ett köp. Så roligt att få fylla på med lite nytt just den här årstiden med när det är så mörkt och trist.

Jag är ju väldigt förtjust i ett utav deras varumärken GreenGate men de är återförsäljare även för dessa

Kanske finns dina favoriter där med?

 

Vi började lördagen med en skön frukost. Skulle göra smoothie men hade dessvärre inte så mycket kvar hemma av varken vanlig mjölk eller kokosmjölk så det blev istället mer som en god fräsch dessert vilket inte var helt fel att börja dagen med -

Mixade en fryst banan, en näve blåbär och en näve björnbär. Detta mixades ihop med en skvätt mjölk och en skvätt kokosmjölk. I med lite vaniljpulver och agavesirap och toppa med riven kokos, pumpa och chia frön. Avnjutes med sked.  

Glas från Syster Lycklig. Liknande hittar du HÄR eller HÄR 


Vi bestämde oss för att ta en sväng till Ski Sunne för att försöka underhålla de få slalomkunskaper vi har, eller i af för Litens skull. Nästa säsong kör vi nog igång med en helg i Branäs eller så och börjar med skidskola, kanske för både henne och mig, så vi kan hålla igång det bättre under vintern. Det är ju så härligt och ett underbart sätt att umgås på hela familjen samtidigt som man får en rejäl dos av frisk luft.Fokuserat och lite skakigt i början eftersom hon inte åkt sedan förra vintern, men det gick bara bättre och bättre.Sen finns det inte mycket som slår en fika med varm choklad…
Så fantastiskt gott att få värma sig med det. Tog med två termosar, en för choklad och en för tv vatten som den te torsk jag är. Termosarna har jag tidigare fyndat på rean hos Syster lycklig. 

Frysväska, muggar, assietter och porslinsbytta är från Green Gates nyheter som du bland annat kan hitta  här tillsammans med andra nyheter från www.systerlycklig.se

Glöm inte att ange koden "mammamians10" när du ska handla för att få 10% rabatt gäller denna vecka ändå fram till söndag.


Det var en mycket nöjd liten tjej som flera gånger i bilen på vägen hem påpekade hur roligt det hade varit att åka, så vem vet, vi kanske åker dit nästa helg igen?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar