Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 3 december 2013

Förberedelser....


Förberedelserna för kommande födelsedag och jul är i full gång.
Jag försöker få lite gjort varje dag och jag har väl koll på läget, men kommer hela tiden på något mer som ska fixas, känns det igen eller har ni full koll?


Redan tisdag och jag kunde lägga en mycket fin lördag-söndag bakom mig.
Träffade ett gammalt kompis gäng från förr i Västerås på lördagen, då vi firade en nybliven 40 åring. Jag kan inte minnas när vi var samma skara samlad, så himla härligt att få ses, prata och bara vara.
Det var så skönt, vi hade ingen tid att passa utan tog eftermiddagen och kvällen som den kom och som bekant går tiden alldeles för fort när man har roligt....

Underbart, är så glad att vi fick den här stunden.

Söndagen var kall och blåsig och med alltför få timmars sömn satte jag mig på tåget hemåt för att komma hem och ha en väldigt lugn och mysig första advent med fika och mys i soffan.


Blev väldigt enkla adventsljusstakar i år.
Polkakarameller på grönmossa - klart.


Är fortfarande vansinnigt trött efter helgens bravader, men det var det värt....
Känns som att ögonen går i kors på mig, men jag kommer ändå för sent i säng och upp lite för tidigt, får skylla mig helt själv....!I köket är allmän oreda men jag hoppas jag får ordning till helgen då kära mor och far kommer för att fira vår lilla tjej på lördag, då hon ju om inte alltför lång framtid fyller år.

Lussekatter
Lussekatter, hur man nu än ser det.

Känner mig lite obekväm med hur fort den här tiden nu  går, trots allt....
Snart är denna vecka med till enda, sen är det snart Lucia, sen födelsedag och sen.... ja men ni vet ju, sen är det snart julafton.... Har en del julklappar kvar som ska slås in och behöver så klart komplettera med några fler innan helgen, men sen så. Sen vill jag gå in helhjärtat i att fylla den lediga tiden med all form av julpyssel, julbak, filmer, julmusik, fika, julmat, allt det bästa med den kommande tiden.

Jag har också hört att snön är på g, men det tror jag inte på förrän jag ser den.....

Kära goa Lussekatt med

2 kommentarer:

 1. känner igen det där med att komma på mera saker vart efter man håller på & mer påtagligt runt jul....man vill ju ha rätta känslan och inget får gå till miste. Men nu är jag snart klar har jag tänkt många gr sen i mitten av nov men så kommer jag på eller blir inspirerad av något. Sen vill man ju va klar & bara njuta av denna mysiga tid, så hoppas vi som sagt på snö. Ha en fortsatt skön vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. PRECIS!!! Känner igen mig till fullo! Sen funderar jag på hur jag kunde känna mig så himla "klar" förra året vid samma tid, och ändå tyckte jag att jag var ute i god tid i år med!? För börja i Oktober nästa år ;0)

   Hoppas verkligen på snö, den ska komma i morgon enligt prognosen...

   Ha en fortsatt skön vecka du med och lycka till med alla förberedelser!
   KRAM

   Radera