Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 11 april 2014

Påskstämningen


Den hade ju inte riktigt infunnit sig ännu, den där påskstämningen och känslan jag vill ha för att komma igång med pynt osv. Men idag  kom den så då var det bara till att ta vara på tillfället så jag gick all in med ris, fjädrar, påskägg och godis. Gissar på att vi även hinner med lite påskpyssel i helgen med…


Är ju och har alltid varit nästan löjligt förtjust i pastellfärger så är det någon gång det gäller att ta vara på det så är det ju nu. Gillar även de där mer gammeldags motiven på påskäggen. Numer finns det ju så många att välja på!


Hittade även vårt absoluta favorit påskgodis. 
De färgglada äggen med ren mjölkchoklad i. Hjälp så goda….


Var så roligt när Liten kom hem och nästan började gråta över att det äntligen var påsk med pyntet. Hon tyckte det var så fint nu, då hon härom dagen sa att det var så lite påsk här hemma, så som hon är laddad för denna högtid. Måste ha varit hon som smittade av sig!

Solen sprack igenom efter lunch och Mira ville ut så hon har spenderat nästan hela em ute i trädgården.  
Hela lilla familjen tog en fika ute på verandan.

Medan mannen fortsatte bryta fasaden gjorde vi en hage och hoppade ute vid gatan. Oj vilken nostalgi, riktigt roligt ju, av någon konstig anledningen kändes det som det var igår. 


Nu är mannen skjutsad till After Work med grabbarna. Jag och Liten hann även vi smita in på en utav våra leverantörers After Work där det bjöds på MASSOR av vansinnigt goda snittar som vi hann smaka av.
Grabbarna gick på det lite mer flytande "tilltugget" innan de ska vidare till Löfbergs Arena för en säkerligen, underhållande slutspelsmatch för Färjestad som vi ju så klart hoppas slutar med resultat att Färjestad med alla säkerhet minst tar silver i år….

Här hemma ska pizza bakas och soffläget intas.
Älskade underbara fredag, varmt välkommen!

7 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack snälla! Glad Påsk till dig med!

      Radera
  2. Vad fint med påskpyntet! Håller på här hemma också, ska ut nu och plocka in en stor bukett med vitsippor också!
    var på loppis idag och hittade en porslingshöna med två små kycklingar, jättesöt! Ha en skön helg! Kramar! Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du!! Kan tänka mig att du gör det mysigt med!! Har inte hittat vitsippor här än, ska ge mig ut och kika idag, de borde ju kommit hit med! Kramar i massor

      Radera
    2. Tack! Lycka till med vitsippsletandet! kramar tillbaka!

      Radera
  3. Åh så fint du pyntat med alla pastellfärger, här hemma har jag knappt börjat måste ta tag i det i kväll om tiden räcker till.
    Ha en fin dag kram Theres

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej kära du!
      Tack! Ja men jag drog ut på det länge med i år tycker jag innan jag kom igång ju, men nu så, riktigt längtar jag till påskhelgen! Hoppas allt är jättebra med dig/er, KRAM

      Radera