Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 1 juni 2015

Från halsfluss till hälsporre...!?


Hur trött kan man vara...!? Gissar att helgens bravader i kombination med penicillinet gör sitt. Får knappt upp ögonen på morgonen här.

Helgen tillbringades i Göteborg och till största delen på Summerburst med mannen och goda vänner. Det blev som de senaste tre åren en grymt trevlig upplevelse med den enligt mig, bästa av musik. Och vi hade faktiskt tur med vädret även fast sol och värme mestadels lyste med sin frånvaro så slapp vi iaf regnet. Prognosen veckan innan bådade ju inte gott så vi bullade upp med regnponchos, men de behövde vi aldrig använda.

Och jag kryade ju på mig med. På onsdagen kändes Summerburst vääääldigt långt borta, men det vände väldigt snabbt efter att jag börjat med penicillinet. Men dessvärre vaknade jag i Köping på fredagsmorgonen innan vi skulle åka, med en ngt luddig smärta i vänster foten, koncentrerat runt hälen... Detta har sedan fortsatt och jag misstänker hälsporre vilket så klart känns fruktansvärt ovälkommet... Har ju haft mitt första, ofrivilliga träningsuppehåll på jag vet inte hur länge, och DÅ kommer det...!? Har köpt hälkoppar nu och beställt Birkenstock då jag ju vet sedan tidigare att jag är ganska "plattfot" med. Behöver ha ngt att gå med inomhus. Testade att springa en kortis igår och det gick faktiskt ok, men jag märker ju att man ofrivilligt belastar övriga delar av kroppen på ett sätt, när jag försöker mildra smärtan från vänster foten. 

Ja ja, det spörs att se vad det blir av detta.

Frustrerande om ngt är att jag fortfarande har stora problem med bildprogrammet på datorn och därmed fortfarande inte kan visa bilder från kameran. Så surt. Nu kikar vi på en lösning så nu hoppas jag snart jag kan fota och uppdatera bloggen som vanligt igen istället för att blogga från mobilen, även i den är det ju överfullt i minnet som jag då heller inte kan tömma med tanke på att det är fullt överallt alltså... 

Nej, dags att gå upp, för idag är ingen vanlig dag, idag firar vi treårig bröllopsdag!!! 

2 kommentarer:

 1. Ni verkar haft en kul helg! Hoppas din fot blir bra snart. Hälsporre låter inget vidare precis.....Och stort grattis på bröllopsdagen! Hoppas den blir trevlig! Själv ska jag väl sova bort halva dagen pga jobb....zzzzzzzzz.......
  Ha en fin dag! Kram/Nettan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var verkligen toppen!

   Hoppas du har fått sova ut ordentligt. Själv är jag så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ska kanske jobba på idag så jag kan försöka mig på en powernap på lunchen sedan….!? =0)

   Ha en bra dag! Kram

   Radera