Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 13 juni 2014

Ingen vanlig dag….


Idag är ingen vanlig dag då det ju är Litens första skolavslutning, om så än "bara" från förskoleklass, men ändå. Hon har gjort sitt första år i skolan och jag vet hur ovisst det var förra våren, framförallt för mig, då jag var osäker på om vi valde rätt skola, hur hon skulle trivas osv. Men med ett år bakom oss visade det sig bli ett väldigt bra år och hon har fått en riktigt bra skolstart.

Många fina vänner och en rolig tid.

Så självklart passar vi på att fira även detta när det finns möjlighet. 
Det är verkligen något visst med skolavslutningar. Får se om jag kan hålla mina ögon torra….


Liten har själv valt vilken klänning hon vill ha på avslutningsdagen, långklänning så klart. 
Idag är det lite kyligare här så det blir nog en kofta till.


Mira är ju omedveten om denna dagen, men hon verkar trivas ganska bra ändå. Hon tokar sig och trivs och hittar, som vanligt, sina små ställen där hon gillar att vara.


 De övriga sover än så jag får passa på att göra mig i ordning innan det är dags får att göra de andra i ordning och sen fira med lite oväntad uppvaktning för Liten.

Hoppas ni alla har en fin dag på alla sätt och vis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar