Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 1 juni 2014

I denna ljuva sommartid….Hej vad sommar Sverige har levererat och visat upp sig rån sin absolut bästa sida denna sköna Kr.Him.helg. Vi styrde kosan mot kusten i torsdags och har haft underbart väder hela helgen, ljuvligt.


Vi har njutit av underbar miljö, fantastiskt god mat och dryck, strålande väder, avkoppling och varandra. Bättre kan det nästan inte bli!


Sommarvännerna håller ihop och det är så tydligt att åldern verkligen inte har någon betydelse.


Vi tog som så många gånger förr en kvällspromenad ner till havet och bara njöt av de salta vindarna och doften av tång och saltvatten.


 Mina kära var iväg och handlade mat i torsdags och när de kom tillbaka hade de med en liten present till mig som tack för att jag alltid packar för fyra när vi ska iväg ;0) Värmde gott av en liten oväntat sak.TACK och lov har det gått så bra med Mira denna gången. Hon känns betydligt lugnare och tillfreds med det mesta och hon var så nöjd med campinglivet denna gång, inte alls lika ivrig på att komma ut för att leta hane som den förra då hon smet vid två tillfällen….


En fin sommarbukett från dottern, blir lika glad för varje bukett jag får, om det så är ett knippe fint gräs eller en egenhändigt plockad med blandade blommor, bland det finaste jag vet.

Idag lämnade vi, med dubbla känslor, vårt kära sommarparadis, ganska tidigt i morse, för att få en heldag hemma då det ju som alltid finns att göra även här. Vi hann med ganska mycket, bland annat piffade jag upp en bänk som blivit sliten efter alla årstider. Gör mycket med en omgång färg.


Har fortfarande en del fotokrångel med mobilen och datorn, så det kommer nog strax en liten komplettering från detta då jag tog en tidig morgon promenad i morse och Fjällbacka som vanligt var så magiskt som det kan vara en tidig morgon där när det fortfarande ligger tyst, lugnt och stilla.

Ja ni som följer mig på Instagram (Mammamiansmission) råkar ju ut för mina mer eller mindre "pepprande" foton, då jag aldrig får nog av miljöerna där. Älskar den lilla pittoreska byn som jag ju haft md mig i snart 40 år…. Tiden går men charmen i den lilla byn består.

Får köra lite "dubbelt" nu när jag inte kan synka mina foton som jag vill, hoppas det snart löser sig!

Nu väntar ju snart ny "kort" vecka, och för mig är det ändå rätt obegripligt att det snart, på allvar närmar sig sommar och semester, känner att jag inte riktigt har "tid" för det sista där än, men jag hoppas få ihop det de veckor som är kvar. Självklart längtar jag till ledighet, men det känns ju alltid bättre att gå in i en semester utan att man vet att det man hade önskat avsluta inte hanns med som man ville.

Men, en sak i taget, så blir det nog bra till slut det med.
Hoppas att du/ni där ute har haft en fin helg vad än du tagit dig för.

Ha nu en riktigt bra veckostart med, snart fredag igen…..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar