Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 16 juni 2014

Spola tillbaka...


Kameran ligger kvar i Köping hos mor och far med alla bilder från fredagens fina skolavslutning, jag ligger med halsont och begynnande värk i kroppen, Liten är på dagsläger och mannen på utbildning men just nu på väg att ta halsprov...
Känner mig så risig och skruttig och "hoppas" nästan på att mannens prover ska visa streptokocker så han/vi får penicillin för detta är ingen hit... 

Men blickar jag tillbaka på helgen mår jag allt lite bättre. Vilken fin helg det blev. På nytt fick vi uppleva Summerburst och få röja loss, jag blev som tjugo och mannen som fjorton, ja han är ju faktiskt sex år yngre.

På fredagen hann vi umgås med Anna som var här och gjorde julreportaget för två år sedan och hennes vän. Så goa tjejer med mycket bra musiksmak ☺️.  Vädret var inte tip top men kvällen blev bra ändå.

Lördagen bjöd på strålande sol så jag och mannen tog en promenad längs Strandvägen för lite shopping och god lunch, innan det var dags att göra sig redo igen för fest. Vi fick sällskap av Anna och Emma och så kom goa vänner från Karlstad till vårt hotell. Vi satt nere på en brygga vid vattnet, drack rosé och njöt av  livet helt enkelt. Med vissheten om att vår lilla tjej var i tryggt förvar, UTAN vattkoppor denna gång så kändes allt så mycket lättare. Tack kära mor och far för att ni gav vår lilla tjej en fin helg med härliga sommarminnen! 

Det blev åter en grymt kul kväll med MASSA folk och bra artister. 
Önskar jag kunde bjuda på lite fler bilder men jag får återkomma med det, ville i alla fall höra av mig! 
1 kommentar: