Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 2 juni 2014

Lite mera....


Som skrivet i tidigare inlägg, när jag tar mina promenader, jag har så svårt att låta bli att fota då miljöerna verkligen ber om det. Får verkligen aldrig nog av vårt vackra sommar Sverige och underbara Bohuslän! 


Vi lekte kurragömma på kvällspromenaden och jag tror jag tyckte det var minst lika roligt som de mindre tjejerna. 


Gömställe under en brygga.I fredags var det så äntligen dags att lägga i båten. Väl i havet så ville inte motorn starta utan rök mest och mannen inser att det inte var någon olja i den, trots att vi hämtat den direkt från service!? Men jag hade en skön stund medan jag vaktade båten och de andra lämnade båttrailer och köpte olja...


Men sen så blev det fart. Jag och Liten puttrade ut i skärgården för att sedan äntligen få trycka gasen i botten och köra ut för att kolla till vår kära Hjärterö.


En liten stolt kapten som tycker det är så roligt att köra båt! 


Så härligt att komma ut på havet. Hoppas det blir många, både bad och fisketurer i sommar!


Bad blev det med får vår del. 
Visst var det kallt, ca 17 grader men skönt och som alltid ljuvligt efter, det bara är så!Ljuva tid när man verkligen kan frossa i en massa goda bär och frukter.


Inledningen på min lilla morgonpromenad... 


Fina fisken om man själv inte får upp ngn makrill!?! 
Godaste vaniljbullar "Desirée" BadholmenDrömmen är att en gång få inreda sin alldeles egna sjöbod. Men jisses vad de kostar!  Får nog forttta drömma ett tag till…..


Tack fina helg och vackra Sverige, hoppas vi får mer av denna varan hela sommaren!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar