Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 2 juni 2014

Skruva tillbaka tiden 2 år….


Ja tänk om det gick…. Då skulle jag göra det, om och om igen och jag är ganska säker på att jag skulle njuta lika mycket var gång…. För idag firar vi bröllopsdag, jag och min lilla familj som jag älskar över allt annat och som ibland gör att mitt hjärta känns sprängfyllt med kärlek.

Den där dagen för två år sedan som var fylld med kärlek, familjen, goa vänner och släktingar, tårar och skratt, glädje, gamla och nya minnen och ren och skär total lycka.

Är så evigt tacksam för att jag till slut fann mannen i mitt liv.
Den vackraste jag vet, både på ut och insidan.
Han är den absolut snällaste som finns och att han sen är en riktig "handyman" gör honom ju inte till det sämre. Han var den som jag för första gången kunde känna att jag inte behövde göra mig till för, han tyckte om mig för den jag var. Han har funnits vid min sida i både glädje och sorg och vi har kämpat tillsammans på många sätt både privat och jobbmässigt.
Han är världens bästa pappa till vår underbara lilla mirakeltjej och jag är så evigt glad och tacksam för att våra vägar möttes den där dagen i ishallen för ca 16 år sedan.

Är så glad att jag får dela livet tillsammans med mina älskade hjärtan.

Tack för att ni valde mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar