Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 28 maj 2014

Ljuva tider


Den här tiden på året är verkligen något extra, det bara är så, även fast jag ju tycker att varje årstid har sin egen tjusning. Men när allt sprakar i grönt och solen ligger på, det är ju så vackert och härligt så man nästan svimmar.


Till och med inomhus blir det så där extra härligt när solens strålar trycker sig in genom fönstren och trots att jag hängde för gardinerna häromdagen så ramar solen in fönstren så fint ändå.


Vi har ju beställt nya fönster när vi nu ändå håller på och byter fasaden.
Nu är bara frågan vad vi ska ha för spröjs på dem, vad tycker ni?
Som de var från början, kryss eller kors?
Jag gillar krysset jättemycket men det är vansinnigt mycket dyrare än korset då det är ett speciellt fäste som ska göras som tydligen är mer kostsamt... Ska bli så skönt att äntligen kunna vädra ur ordentligt emellanåt, få en helt annat värme/luft tillförsel till huset.

Min favorit

Fin men känns lite väl kantig

Som vi har nu


 På måndag firar vi vår andra bröllopsdag så då är det dags att prova klänningen igen. Har ju tänkt jag ska försöka göra det varje bröllopsdag, så det blir spännande att se hur det går i år.

Ska bli mysigt att få fira lite i alla fall. Lite trist att det är en vanlig veckodag, men det blir ju i alla fall en bra start på veckan.Det är så härligt att bara strosa omkring ute i trädgården och grönskan runt omkring.
Har inte alls lagt ner mig på den i år då vi vill satsa mer på trädgården när vi vet precis hur huset kommer att utformas med ny entré/altan/veranda etc. Så i år får den bara vara.


Möblerade i alla fall om trädgårdsmöblerna lite och det gör mycket även utomhus.
Ser fram emot många sköna middagar här i sommar.Nu väntar hämtning av en Liten, sedan sista klassfotbollsmatchen för i vår/sommar.
I morgon bär det av mot kära kusten för att förhoppningsvis få i båten i böljan den blå, längtar så.

Ha det gott så länge och njut av vårt otroligt vackra sommar Sverige!


1 kommentar:

  1. Åh vad fint ni ser ut att ha det, både inne och trädgården! Jag håller med, jag gillar också alla årstider men visst är det extra härligt på våren! Just nu blommar både syrener och liljekonvaljer och i trädgården tulpanerna och även allium håller på att slå ut plus alla andra perenner som växer och frodas. Är det original fönster ni ska byta ut eller är det någon lite nyare variant? Jag tycker att gamla fönster är så otroligt vackra och önskar att det funnits kvar på vårat gamla hus.....fast jag vet att det säkert inte är så energivänligt;) Så själv skulle jag nog behållit originalen eller köpt nya i samma stil.
    Ha en härlig dag! Nettan

    SvaraRadera