Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 2 maj 2014

Utsidan igår


Vaknade igår morse av att det var iiiiiskallt i vagnen. Ni vet så där kallt att det känns omöjligt att ta sig ur sängen för det känns som man ska gå sönder och man kliver utanför täcket!? Hemskt. 
Men till slut gjorde jag det och tog en löptur, men då det fortfarande var så kallt när jag var tillbaka, beslutade jag mig för att ta en tur med bilen för att värma upp mig så jag passade på att åka till ett ställe jag sett efter vägen igår.
Ett sånt där sagolikt fint ställe som jag vill följa under årstiderna så jag hoppas verkligen på att återkomma under sommaren och hösten.


Våren har kommit långt även här på kusten och både rapsfält och körsbärsträd stod i full blom.


Underbara fina kusten, ligger mig så varmt om hjärtat.


Väl åter i vagnen hade mannen fått igång värmen, men jag hängde upp Litens kläder på uppvärmning vid gasolvärmaren. Hemskt att börja dagen med att sätta på sig iskalla kläder!
Till och med Mira verkade frusen som låg under täcket och sov. Vi ordnade med utsidan först och det var ganska snabbt gjort i år. Så himla skönt!
Nu kan vi "bara vara" här och njuta av det som är. 
Sen tog vi med oss Litens kompis och gick och fotade en stund. Hade så himla roligt då Liten tokade sig och var på ett strålande humör. Så härligt att se hennes humor nu när hon blivit lite äldre, riktigt underhållande!Kära vänner. Så härligt att trots att det skiljer dem 6 år så har de alltid haft så mysigt tillsammans. De träffades i sandlådan här på campingen då Liten var ca 2 år och sedan dess har de hängt ihop.


Även fast det var blåsigt och kallt igår sken solen från en klarblå himmel hela dagen. Underbart!


Slånbärsbuskarna blommade med sina vita fina blommor. Ser fram emot att snart få gå ut på morgonpromenad och se det idag igen. 


Liten plockade kattguld som glänste fint i solen.


För er som av någon anledning är i närheten under sommaren kan jag rekommendera Tanum Hedes Ica butik Hedemyrs. Deras övervåning är FULL av en massa rolig shopping, av sånt man inte riktigt vet eller tror att man behöver men som ändå förgyller en smula. Som dessa kolor och klassiskt bugg! 
Riktig nostalgi och de smakade precis som förr!


Det gick ju bra att blogga från mobilen idag med. Vår systemkamera har börjat krångla men jag tror jag fick till några bilder igår som jag får återkomma med. 
Är förmodligen objektivet som är trasigt, surt. Men tur man har lilla mobilen ändå som ändå gör att man kan föreviga sina stora och små stunder.

Nu ska jag ta mig utanför täcket och hoppas på att det inte är lika kallt idag! 
Ha en fin fredag alla! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar