Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 1 maj 2014

Äntligen vid havet igen


Så var vi äntligen här. Tillbaka på underbara Västkusten och Bohuslän. Vid havet. Så otroligt härligt att äntligen få andas havsluft igen med doften av salt och tång. 


Första gången är det ju alltid ett visst pyssel med förtält som ska upp och allt som ska fixas med vagnen etc, men när det är iordning är det så skönt. I och med att vi har säsongsplats så är vi ju på samma plats hela säsongen och behöver ju bara göra det en gång. 


Köpte på mig lite smått på HM i höstas när de hade rea. Kul att få köra lite annan stil här än alla rosa/röda burkar i köket hemma, även fast jag gillar dem med jättemycket.


Liten njuter lika mycket hon av att vara här. Hon gjorde mysigt i sin lilla sovhörna med och satt där och lekte i timmar.
Sedan kom hennes sommarvän sen många år tillbaka med, så de hann med att leka med en stund innan läggdags. 

Blev ingen Valborgsbrasa för oss alltså då de tydligen kör påskbrasor här i Bohuslän istället. Vi grillade gott och myste i vagnen istället. Våran sovhörna som jag verkligen gillar. Har kvar ramarna från förra vagnen, som pryds av svart-vita bilder av ett historiskt Fjällbacka. Nu ska här läsas. En gammal favorit från förr och två "löparböcker". 


Så himla skönt att vara på plats och iordning med insidan. Idag ska vi städa och fixa med utsidan. Sen blir det såklart en tur ner till havet för att ev doppa tårna i alla fall. 


En liten "spegelselfie" fick jag till med  :0)

Har till och med finare vattenkran i husvagnen än hemma. Är så glad att vi bytte vagn inför förra sommaren. En helt annan standard än i den förra och det gör så otroligt mycket för hela vistelsen/upplevelsen. 

Det gick ju bra detta med, att blogga från mobilen. Önskar bara jag fick till att centrera texten direkt men icke, någon som vet hur man gör så är jag tacksam för tips!! 

Tack April för en jättefin månad och välkommen Maj.

Ha en fin första Maj nu alla! 

1 kommentar:

  1. Det ser så himla mysigt ut! Jag vet att vi säger det varje år, men i år måste vi ta en tur ner och hälsa på er!

    SvaraRadera