Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 21 maj 2014

Halvtid på veckan med solsken istället för regn


Igår var en ganska tung och grå dag.
Vaknade på tok för tidigt efter att ha gått och lagt mig på tok för sent kvällen innan, ingen bra start alltså…. Supertrött och sliten. Tänkte och kände på tok för mycket vilket inte alls gjorde mig gott.

Hade massor av jobb, vilket ändå kändes bra.  Ni vet känslan av att när man precis avslutat något för att tänka att nu är jag klar, så kom det något mer. Men, framförallt som numer egen företagare är det lättare att tänka att det är ju just det vi inte skulle kunna klara oss utan. 
Det gör att jag sällan saknar motivation längre för det jag gör, det jag gör, gör jag för i slutändan vår egen skull.

Perfekt underlägg för det lilla som behövs närmast maten vid köksbordet -
Hitta den här 
Men på lunchen gjorde jag något riktigt roligt med.
Jag fick äntligen börja plocka upp de bruna papperskassarna med en massa nya små skatter i, som jag inhandlat hos bästa Lakewoodliving när vi var där på besök i helgen.

Kände mig som ett litet barn i en stor godisaffär när jag kom in i butiken, SÅ himla mycket fint!
Det blir ändå något annat när man kan gå och känna, fingra, dofta och kika på det i verkligheten men tack och lov har de ju WEBSHOP med. 

Perfekt med långa tändstickor som räcker för att tända många ljus direkt.
Fin ask som man verkligen vill ha ligga framme
Hittar du här

 Det är så roligt att få in lite nytt. Små detaljer som ändå gör mycket för helheten


Gillar verkligen denna glasbox (Klicka HÄR för länk till sidan) som jag nu fyllt med mina armband som även de finns HÄR.Även fast det går mot sommar på riktigt nu så vill jag ändå skala av lite inomhus i väntan på att få plocka in en massa sköna gröna blomsters direkt från naturen.Idag kändes det direkt att det var en ny dag jämförelsevis med igår. Solen skiner in genom alla fönster och sprider värme både på ut- och insida i både kropp, själ och hus.Mira var på sitt allra bästa humör och ville leka kurragömma med sin "syster". 
Full fart på dem båda tills Liten var helt slut.
Våra tokfiorVi har införskaffat nya lakan med…. Men, de kräver sin egen lilla presentation så de återkommer jag till…..Hur som så vill både stor som Liten nu passa på att njuta i sängen av dem…

Idag har Liten studiedag på skolan och då passar hon på att göra studiebesök på sitt gamla kära dagis. Hon var riktigt pirrig i morse, men när vi gick upp mot dagis, hand i hand, som så otroligt många gånger förr, så kändes allt så bra. Väl inne möttes hon av en massa gamla kära kompisar och de bästa fröknarna, så välkommen! 
Hoppas hon inte längtar tillbaka för mycket sen bara när jag varit och hämtat henne.
Nej, nu jobba vidare så jag kan gå ut och njuta lite av solen på lunchen.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar