Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

lördag 3 maj 2014

Under en blå himmel
Det var betydligt skönare i vagnen igår morse så det var inte lika tungt att gå upp. Startade dagen med en lång promenad genom Fjällbacka. 


Det är inte direkt tungt att promenera i omgivningar som dessa. Kantat av minnen genom alla de 39 år jag faktiskt tillbringat här varje sommar. 


Himlen var klarblå hela dagen och trots att temperaturen sjunkit så hjälpte solen till att hålla oss varma, så länge det var lä.


Det är så vackert med alla dessa röda små sjöbodar mot de blåa havet och himlen. Kan inte se mig mätt på det och får heller inte nog av det. Men de märker nog framförallt de som följer mig på Instagram (Mammamiansmission) :0)
Det blev en skön promenad, om än något kall. Mira är i höglöp igen... Hon passade på att rymma ut från förtältet två gånger igår för att leta hane men tur nog så hittade vi henne ganska snabbt. Vet inte hur vi ska göra med detta då det är otroligt jobbigt när hon löper, framförallt för Mira själv.

Tur hon har sin lilla "storasyster" som får mysa lite extra med henne då.

Vi åkte in till byn en sväng på em för den traditionella mjukglassen på bryggan. 
Där var det många som liksom vi njöt av det fina vädret och den pittoreska lilla byn. 


Var helt slut när kvällen kom. Har lagt mig tidigt varenda kväll här. Havsluften både tar och ger energi. Skönt. Det blev grillning och mys i vagnen innan vi somnade ovaggade. 
Mira spanade efter hanar in i det sista med. 

Idag ska mannen vara med bryggföreningen och fixa med bryggorna då de ska läggas i nästa helg. Längtar rejält efter att få lägga i båten nu och komma ut på havet.


Vi kommer förmodligen åka hemöver under em då det ju finns lite att pyssla med hemma också så det blir till att packa iordning för min del. 

Så det var detta härifrån och nu för den här gången. Är så glad att vi åkte ner och fixade iordning och fick en så fin helg här som det blev. Åker hem med betydligt mindre packning i släpkärran och hoppas på en fin lördagkväll och söndag hemma. 

Hoppas ni har en bra helg!
Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar