Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

lördag 24 maj 2014

Att sova gott


Jag tror de flesta av oss tycker det är riktigt viktigt att kunna sova gott om nätterna.
Det börjar ju alltid med att man lägger sig ned för att somna och visst har det betydelse 
med vad man sover i!?

Hade nu möjligheten att få köpa med mig hem dessa vansinnigt sköna lakan Oxford från Grand Design som du hittar hos Lakewoodliving. Jag tycker det är skönast med lakan som är tvättade några gånger, långt ifrån stela, gärna mer åt det urtvättade hållet som blivit så där mjuka och luftiga. Om ni tänker er såna, med en blandning av er absolut favorit t-shirt, en tunn, mjuk och luftig som man aldrig vill ska ta slut, där har ni det… Känslan av de galet sköna lakanen. 


Det är en fröjd att få krypa ner i dessa och bara låta dem omfamna kroppen, inte alls svårt att bli lite pömsig och somna gott då heller.


Sängen då… Ja, den är också ett kapitel för sig. Även den inköpt på www.lakewoodliving.se.
När vi var i Thailand förra året och bodde på Fotohotellet så hade de så otroligt sköna sängar, så vi sa att ska vi någon gång köpa ny säng så ska det vara något i stil med den. Hade vid vårt förra besök, förra våren, nere i Kristianstad inte alls någon plan på att vi skulle köpa ny säng, men när vi la oss ner i deras Lakewood Luxury, då var det kört…. Den är faktiskt ännu skönare än den vi låg i på hotellet. Varje kväll, sedan vi fick hem denna säng så är det verkligen ren och skär njutning att krypa ner och både mannen och jag har sluppit våra tidigare bekymmer med ryggarna.

Var abra tvungen att få dela med mig av detta och tipsa om det för man ångrar sig verkligen inte, värt varenda krona!

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar