Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 8 maj 2014

Regniga dagar


Har inte mått så bra de senaste två dagarna med märklig massa yrsel som kommer och går och medföljande illamående, rejält med. 
Det snurrar till så det känns som jag ska trilla, typ svimma, super obehagligt…. 
Var till VC idag i ett annat ärende och de tog blodtryck men det var tip top. 
Har det inte blivit bättre efter helgen får jag väl ta tag i det och kolla vidare. 

Ja nu regnar det verkligen där ute.

Verkar kunna bli så ett tag. Men faktiskt, tycker jag fortfarande, efter ca 4 dagar med regn att det är ganska mysigt… Därmed menar jag inte att jag inte vill att det ska vara strålande härligt väder med sol och värme, nej, men det är skönt att bara få skrota inne lite med. Tända massa ljus, ta tag i sånt som blivit lite väntade ett tag när vi varit ute mestadels.

Som tanken på att möblera om till exempel…


I söndags em när det började mulna på sökte vi oss till insidan och gjorde ett ryck, till att börja med, med vårt sovrum. För att sedan övergå till Litens rum då hon blev så sugen på när vi gjorde vårt rum. 

Hon ville också ha sin säng vid fönstret, som vi. Hade aldrig kommit på tanken av det själv inne på hennes rum då jag bara fokuserat hennes möbler placerade vid vägarna men det blev riktigt bra.

Dessvärre kan jag inte visa er något av rummen just nu med några rättvisa bilder då kameran lagt av, helt, eller rättare sagt objektivet… Hoppas vi kan åtgärda det snart, annars får jag låna en Litens kamera eller en gammal, för det är ju så roligt att fota!


Vi blev i alla fall samtliga väldigt nöjda med våra "nya rum", för det blir ju faktiskt lite så för ett tag.

Nya rum att vistas i, vad enkelt det kan vara för att få en ny känsla för ett rum!
 Man behöver verkligen inte göra om helt och köpa en massa nytt. Tyckte det var jättekul att möblera om mitt rum när jag var mindre och upptäckte nu att det ju sitter i, toppen kul! Tur jag har en man som också tyckte det och som är grym på att skruva upp hyllor, lampor etc för det behövs när allt ska byta plats!


Hoppas på att kunna återkomma inom en snar framtid med lite bättre bilder.
Kör vidare på mina Instagram bilder så länge (Mammamiansmission)


Har ett väntande inlägg med massa bilder på vår älskade lurvhög.
Men det återkommer jag med, kanske imorgon!? 

Snart fredag folket!

Kram på er i regnet

2 kommentarer:

 1. När det gäller yrseln och illamåendet så har det varit likadant för mig, riktigt jobbigt! Vissa säger att det är vädret som påverkar. Kram Malle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt!? Hoppas det kan vara så men hua vad jobbigt och obehagligt det är…!
   Tack för dina ord här =0) De värmer i alla fall =0) Kram

   Radera