Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 9 maj 2014

Sköna fredag och kameran är tillbaka!Hur man än vrider och vänder så är det väl alltid lite extra skönt när fredagen dimper ner?
Även fast det regnar idag med!?

Peppar peppar ta i allt trä vi har idag på huset, men även de bräder som fortfarande ligger inplastat på gräsmattan med, så känner jag mig bättre idag… Hoppas då och vill tro, att det även denna gång var hormoner som tokade med mig, så här i "pms-perioden". Har i alla fall än så länge idag inte haft någon "karusellsväng" eller illamående, vilket jag tackar som ödmjukast för. 
Fruktansvärt jobbigt och obehagligt!


Veckan har trots allt varit riktigt bra.
Var jättemysigt att ha finbesök av en av mina storebröder i tisdags. Så härligt att se när Liten, trots att hon så sällan träffar dem, sprang rätt in i hans famn när han kom. Önskar många gånger att vi bodde närmre, så dessa möten kunde ske så mycket oftare…. Saknar ofta närheten till min "hemfamilj", med släktingar och vänner där. Tänker på vilken skillnad på nätverk vi skulle ha mot hur det är nu.
Men, man kan inte få allt och jag väljer ändå att se på det med, att när vi väl ses så blir det en helt annan kvalitetstid och att det faktiskt kunde vara ett betydligt längre avstånd oss emellan.

Liten fick vara vaken lite längre och vi satt och fikade och mös i soffan medan regnet öste utanför.
Tack brorsan för ditt besök, det värmde oss alla!


I onsdags hade Liten sin första fotbollsmatch, någonsin, tillsammans med sin klass i klassfotbollen.
Jag försökte så gott jag kunde att assistera mannen min som är ledare för dem.

Det var så himla härligt att se dem, ett tappert gäng, som kämpade på allihopa i regnet och som trots förlust verkade jättenöjda och glada efteråt ändå!

Hade ju dessvärre inte med mig kameran. Hade med mig Litens istället, men när det var dags att fota visade det sig att batterierna var slut =0(. Blev några med mobilen som jag dock inte fått med här nu.


Igår hade hon Minimusikal och varje gång det är, hämtar jag henne lite extra tidigt då de har ett café på platsen där hon ska vara, som har en massa gott, så det har blivit en extra mysig liten stund så där i slutet på veckan då vi bara sitter och småpratar om allt och inget och bara myser.

De har snart avslutning/uppvisning vilket hon längtar till.

Nu har det varit ett uppehåll i hennes tidigare "Trollkarlen från Oz" period som hon var inne i en lång tid efter att vi varit och sett musikalen, men nu har det vaknat till liv igen, så idag var det en "Dorothy" jag skjutsade till skolan. Hon är fast beslutet om att hon ska döpa om sig till det när hon blir stor =0)


I kväll väntar stooooort disco och sedan date med kära vänner från Stockholm som kommer till vår "lilla" stad på besök. Ska bli så kul att ses, även fast det bara blir vi mammor och barn, men bättre en liten date än ingen!

I morgon väntar kalas, dubbelkalas för två flickor i klassen som slagit ihop sitt firande som även detta är ngt som Liten ser fram emot. Så välkommen fredag, lördag och HELG!

Hoppas ni alla har ett fint veckoslut trots regn och rusk, ha en sköööön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar