Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 27 maj 2014

Ballerina, åska och teknikstrul....


I fredagskväll låg helgen framför oss och enligt prognosen skulle det ju bli en riktigt fin helg vädermässigt sett. Men någonstans gick det snett. På lördag morgon hopade sig svart moln över staden och drog ut mot oss på landet och ett rejält regn och åskväder brakade loss. Var ju då ganska säker på att det var något som snart skulle gå över så vi satt ute på verandan och hade det riktigt mysigt.

Men det där vädret visade sig skulle stanna kvar hela helgen. På söndag eftermiddag hittade solen tillbaka, så surt då vi hade sett fram emot en hel del fix med hus och trädgård. Nu hann vi det mesta ändå på söndagen då vädret var något bättre, men visst hade man velat ha det som många andra visade upp via sociala medier, sol och värme. Men det gick ju det med....


 Har blivit lite av en tradition hos oss att vi går ut och sätter oss på verandan och tänder ljus.
Regnet vräker ner utanför och blixtrarna lyser upp himlen för en stund.

Jag minns när jag själv var liten då vi verkligen gick ut och satte oss i bilen...!?En Liten tycker med att det är mysigt med åskan, även fast vi pratar om att man ska ha en viss respekt för den så klart.Efter lunch var det dags att byta om till Ballerina för avslut på sin Minimusikal.
Det var cirkustema på föreställningen och barnen fick själva välja vad de ville vara, hästar, akrobater, clowner, ballerinor, och det var inget svårt val för en Liten heller, så mycket lättare med när "kostym" redan fanns hemma.


Vi bjöds på en fin föreställning med sång, dans och teater.
Satt där med tårar i ögonen och bara njöt. Så kul att få se vad de är dom har pysslat med alla dessa veckor hon varit där. De var så duktiga och Liten var jättenöjd och stolt efteråt.
Helgen blev i det stora hela väldigt lungn pga vädret. 
Lek hos kompis hanns med och lite trädgårdsfix.

Min mobilkamera har lagt av samt att fotoprogrammet i datorn inte alls vill vara med mig vilket har gjort att det blivit en liten ofrivillig paus. Blir så trött när det krånglar så jag har lagt det åt sidan. 
Det är ju faktiskt ganska skönt att ta en paus från den där tekniken ibland ändå, ofrivilligt eller ej.
Tappar lite lusten att fota med när jag vet att resten krånglar.

Nu får vi se när jag får ordning på det igen.
Tills dess, ha det gott därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar