Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 12 maj 2014

En helg som blev toppen.


I fredags hade vi en tjej här som var såååå laddad för Klassfotbollsdisco som de tydligen kör enligt tradition varje vår. Hon hade höga förväntningar på denna tillställning så det blev lite snopet när ingen av hennes tjej klasskompisar var där.  Jag hade väl helt tagit för givet att någon av dem i alla fall skulle vara det då det lät som att de pratat om det i skolan, men icke. Liten blev jättebesviken, framförallt när hon såg hur roligt de andra hade tillsammans.

Men det löste sig snabbt, då vår redan bestämda träff med våra vänner från Stockholm hörde av sig och hade anlänt så vi åkte och mötte upp dem istället där pappan i familjen var på jobb och det blev så himla mycket bättre, så det kanske var någon mening ändå!?

Så underbart när barnen bara klickar direkt trots att vi ses så sällan och det nu var längesedan vi sågs. Vi fick en jättemysig kväll tillsammans och lyckan blev total när det blev att vi träffades även på lördagen och vi kom fram till att de skulle stanna kvar hos oss över natten.



Det blev bl.a. glassfrossa och en massa annat gott men framförallt härligt sällskap och en massa go kvalitetstid med kära vänner som vi alltför sällan ser.
Lördag kvällen blev riktigt fin så vi mammor kunde till och med sitta och avnjuta lite rosé i hammocken.

Liten skriver spellista för showen

Det bjöds på "tijater"/show av tjejerna.




På söndagen blev det sovmorgon till kl.9.30 för allihop. Ja, förutom för mig då, som vanligt vaknar i ottan. Vi tog en lång frukost i soffan innan gästerna drog sig mot storstaden igen.



Söndagen blev jättelugn och skönt här hemma med lite fix, lite lek, lite mys och dessvärre lite jobb, men  det blev en riktigt bra söndag som avslut på en underbar helg.


Mira har hängt runt lite här och var och gillat att det varit gäster i huset.

Måndag var det igen ja. Första arbetsdagen snart avklarad.
 Jag och mannen sitter och lyssnar på Liten som har sin kära klasskompis här och det är så roligt att lyssna när de leker, vilken enorm fantasi!
Nu väntar snart matlagning. I kväll kommer även Linas matkasse. 
Åh vad vi är nöjda med den. Hela lilla familjen. Maten är oftast fantastiskt god och riktigt rolig att laga.
Kan varmt rekommenderas!

Denna vecka blir med kort då vi ska iväg på lite äventyr i slutet av veckan.
Ska bli så mysigt att få dra iväg igen med mina käraste, "bara vara" tid men säkerligen fyllt med en massa skoj denna gång med! Är nog allt annat än utvilad efter denna tripp. Ska även den kommande helgen få möjlighet att träffa både en gammal vän men även en relativt nyfunnen vän som jag verkligen ser fram emot att få mer tid med. Det gäller verkligen att ta vara på de stunder som ges!

Hoppas allt är bra med er alla där ute.
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar