Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 25 september 2014

Laddad för helg och festligheter!


Denna vecka har varit fylld med jobb men även lite avslutande inköp inför helgens festligheter. Därmed väldigt tyst och tomt här på bloggen. Gissar på att det blir desto mer nästa vecka och att det då blir med lite mingelbilder! 


Liten har haft kompis hemma nästan varje dag och det har fnissats, lekts och fikats! Är så glad att hon har så goa vänner. Var på föräldramöte i onsdagskväll och tydligen är de en jättego klass där alla är med alla och de har en fin arbetsro i klassen vilket känns toppen! 


Torsdagar blir dagen då vi kör veckans två aktiviteter! Tack och lov passar det bra med tiderna så vi tror att det kommer funka. Då har hon ju resterande dagarna helt fria för annat och sedan bara en dag till i skolan innan helgvilan. Sitter just nu i ett omklädningsrum då hon ska testa på innebandy idag som hon fastnat för genom gympan i skolan. Kul när det finns möjligheter med lagsport och nya bekantskaper! 


Sedan bär det av hemåt för sista förberedelserna för helgen men också lite jobb. För och nackdelar med att jobba hemifrån! 

Ha en fin helg om vi inte ses/hörs innan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar